Nyomtatás

XXV. FIABCI Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázat 2023

2023-07-05 674

Nagyon fontos állomásához érkezett a Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázat, a szakma legfontosabb – nemzetközi háttérrel rendelkező – versenye negyedszázados jubileumára ké-szül. Az elmúlt 25 évben a magyarországi ingatlanfejlesztés szinte minden fontos létesítménye részt vett a megmérettetésen.

A gazdasági változás hatására indult ingatlanfejlesztés első objektu-maival kezdődő történet mára érett és igen fontos, nemzetközi elismerést szerzett seregszem-lévé fejlődött.

A FIABCI Magyar Tagozata többek között azzal a céllal indította útjára 1997-ben Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázatot, hogy elősegítse a magyarországi ingatlanfejlesztők részvételét a FIABCI World Prix d’Excellence nemzetközi ingatlanfejlesztési pályázaton.

A világ legnagyobb ingatlan szakmai szövetsége az 1951-ben alakult párizsi székhelyű több, mint 60 országban jelen lévő FIABCI a Wall Street Journal támogatásával 1992 óta rendezi meg a FIABCI World Prix d’Excellence nemzetközi nívódíj pályázatot.A pályázat a szakmai szempontokat maximálisan figyelembe vevő verseny, amelyre az öt konti-nens szinte minden országából érkeznek nevezések.

Pályázat feltételei

A pályaművek fogadása idén: szeptemberben,bírálata októberben ésaz eredményhirdetés novemberben fog megtörténni.A pályázatok fogadását a FIABCI Hungary, a bírálati munkát magyar és a meghívott külföldi szakemberekből álló zsűri végzi. A bírálók első, második és harmadik díjat fognak kiadni. Ha a FIABCI World Prix d’Excellence Pályázat kategóriái közül bármelyikben legalább 3 pályázat érkezik, a zsűri az adott kategória legjobb pályaművét is díjazza.Emellett a pályázatot támogató szakmai szervezetek különdíjait is elnyerhetik a pályázók.

Idén második alkalommal a 2021. febru
-árban elhunyt FIABCI tag, a DVM és a Horizon Development cégcsoport alapító ügyvezetőjének, a szakma kiemelkedő személyének, Kovács Attilának tiszteletére emlékdíjat adunk a zsűri által kiválasztott pályázónak. A pályázaton indulhatnak azok a létesítmények, amelyek 2017.01.01 és 2022.12.31 között készültek el.

A pályaműveket nevez-hetik azok létesítésében, üzemeltetésében aktív résztvevő szervezetek (beruházó, tulajdonos, tervező, kivitelező, projekt manager, forgalmazó, üzemeltető) egyedül, vagy közösen.A Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázat nyertesei jogosultak hazánkat képviselni a World Street Journal által támogatott FIAB-CI WORLD PRIX D`EXCELLENCE Nemzetközi Nívódíj Pályázaton. A Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíjra nevezett pályázatokat egy erre a célra készítendő kiadványban mutatja be a szakmai közön-ségnek a kiíró.

A kiadvány bemutatójára a díjátadó ünnepély keretében kerül sor, melyet a szervezők a pályázat jelentőségéhez méltó
keretek között kívánnak megrendezni.Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Jelentkezési határidő: 2023 szeptember 14.

Beadási határidő: 2023 szeptember 20.

További információ: https://europadesign.hu/Data/Files/fiabci_kiajanlo__0.pdf

 

Hírfigyelő

Kiváncsi, mit írnak a versenytársakról? Elsőként olvasná a szakmájával kapcsolatos információkat? Kulcsemberekre, projektekre, konkurensekre figyelne? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Események

Versenyben

Ingatlanpiac

Üzleti hírszerzés, biztonság