Nyomtatás

Merre tovább, kriptopiac? Eljött a vég, vagy csak egy új ciklus kezdete?

2022-07-13 564

Amikor a bitcoin és a többi kriptovaluta ára leesik, mindig többen vannak, akik a halálukat vizionálják. Amikor felmennek, akkor pedig a híveik tábora hangosabb. Megint csak a szokásos forgatókönyvet látjuk? Mikor jöhet el az újabb fellendülés?

A bitcoin és a többi kriptodeviza árfolyama tavaly november óta eső trendben mozog, az első számú kriptodeviza a csúcsról 70,8, a második számú ether pedig 76,7 százalékkal esett július 5-ig. Felerősödtek a hangok, amelyek a kriptodeviza-szektort temetik, mások ugyanakkor úgy vélik, hogy csak az ezen a piacon eddig is jellemző ciklikusságot látjuk, és előbb-utóbb jöhet a fordulat, az új fellendülés.

A kriptoszakmában jól ismert Glassnode elemzőcég szerint a bitcoin 2011 óta a legrosszabb hónapját könyvelhette el, ugyanis 37,9 százalékos árfolyamcsökkenéssel zárta a júniust. A blokklánc nyilvános adatainak elemzésével arra jutottak, hogy szinte teljesen kivonultak, elmenekültek a piacról a “kriptopiaci turisták”, azok a befektetők, akik csak nemrég, a legutóbbi áremelkedések idején szálltak be.

A teljes cikk: Merre tovább, kriptopiac? Eljött a vég, vagy csak egy új ciklus kezdete?

Hírfigyelő

Kiváncsi, mit írnak a versenytársakról? Elsőként olvasná a szakmájával kapcsolatos információkat? Kulcsemberekre, projektekre, konkurensekre figyelne? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Események

Versenyben

Ingatlanpiac

Üzleti hírszerzés, biztonság