Nyomtatás

Nemzetközi szakmai szövetséghez csatlakozott a DVM group

2021-02-04 503
A DVM group magyarországi alapító tagként csatlakozott a Studio Alliance nemzetközi szakmai szövetséghez, az irodai munkakörnyezet kialakításának tudásmegosztó szakértői csoportjához, akik Európa-szerte közös értékek és célok, valamint etikai meggyőződés mentén valósítják meg építészeti projektjeiket.
"Az elmúlt két és fél évtizedben az irodapiac hatalmas átalakuláson ment keresztül: új igényeket kell kiszolgálnunk és az új generációk által preferált munkakörnyezetben kell gondolkodnunk. Várjuk, hogy tudásunkat és tapasztalatainkat egymással megosztva a legjobb munkahelyeket alakíthassuk ki ügyfeleink számára.” - mondta el Sellyey Tamás, a DVM group operatív és értékesítési igazgatója.
A Studio Alliance 11 üzleti tagból áll: az Area Europe az Egyesült Királyságban, az Alternativ Belgiumban, a CAPEXUS Csehországban, a CDB Franciaországban, a DIEM Törökországban, a Ditt Hollandiában, a DVM group Magyarországon, az IIS Space Írországban, az Il Prisma Olaszországban, a Morphoza Romániában, valamint a Reesco Lengyelországban.

(Forrás: www.portfolio.hu)
Hírfigyelő

Kiváncsi, mit írnak a versenytársakról? Elsőként olvasná a szakmájával kapcsolatos információkat? Kulcsemberekre, projektekre, konkurensekre figyelne? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Események

Versenyben

Ingatlanpiac

Üzleti hírszerzés, biztonság