Nyomtatás

A világ legjobbjai között a Matild Palota

2022-07-25 1020

Számos budapesti épület idézi fel a magyar főváros bohém múltját, de egyik sem olyan elbűvölő, mint az UNESCO által megőrzött Matild-palota – írja a tekintélyes amerikai Travel and Leisure. A bennfentesnek tűnő szerző ezután részletesen bemutatja a két palota történetét, majd megjegyzi, hogy „130 vendégszobájában és lakosztályában finom magyar hímzések és mozaikcsempék motívumai idézik a Gellért termálfürdőt, amely a város egyik leghíresebb szecessziós stílusú épülete.”

A lap szakértői idén is kiválasztották a világ l00 legjobb új szállodáját. Mindez nem csak egyfajta szakmai vetélkedésről szól, hanem egyben támpontot nyújt arra nézve, mivel lehet ma sikert elérni ezen a hatalmas, nemzetközi piacon. Világszerte luxus szállodák ezrei várják a vendégeket, köztük klasszikus márkák, és mindig feltűnnek teljesen új koncepcióban gondolkodók is. A paletta széles és sokszínű, a fényűző párizsi butikhoteltől az afrikai kunyhókig, vagy éppen Hanoi régi, de gyönyörűen felújított palotáiig.

Európára vetve szemünket, az tűnik ki, hogy mostanában elsősorban a patinás, régi épületek luxus szállodaként való újra teremtése az, ami szakmai rangot és üzleti eredményt hoz, legyen szó bármelyik fővárosról az öreg kontinensen.

A teljes cikk: A világ legjobbjai között a Matild Palota

Hírfigyelő

Kiváncsi, mit írnak a versenytársakról? Elsőként olvasná a szakmájával kapcsolatos információkat? Kulcsemberekre, projektekre, konkurensekre figyelne? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Események

Versenyben

Ingatlanpiac

Üzleti hírszerzés, biztonság