Nyomtatás

Ötszáz új, energiatakarékos lakás érkezik a budapesti piacra

2022-11-12 579

Jelentősen bővíti újlakáskínálatát a Cordia. A cég idén ősszel több mint 500 lakást hirdet meg, amelyek között mindenki megtalálhatja az ideális otthont, akár zöldövezetben, akár a belvárosban tervez ingatlant vásárolni. Az új fejlesztésekkel a VIII. és a IX. kerületben elérhető újépítésű lakások száma a negyedével bővül, a XI.-ben pedig 15%-kal. Az új épületek az AA energetikai kategóriába tartoznak, vagyis kifejezetten alacsony energiafelhasználásúak.

Három fejlesztés keretében több mint 500 otthonnal bővíti lakáskínálatát a Cordia – ezzel a vásárlók összesen a fejlesztő 850 budapesti lakásából válogathatnak, ami a teljes fővárosi újlakáskínálat 15%-át teszi ki. Az összesen több mint 44 000 négyzetméternyi bruttó terület fejlesztését jelentő projektek a VIII., a IX. és a XI. kerületet érintik.

„Az év első felét nézve az átadott budapesti ingatlanok 16%-a a Cordia fejlesztésében valósult meg, míg az év eddigi időszakában értékesített otthonok 9%-a köthető cégünkhöz a fővárosban. Jelenleg több mint 1140 lakás építésén dolgozunk, valamint további 4300 otthon előkészítése zajlik” – mondta Földi Tibor, a Cordia International igazgatóságának elnöke.

A teljes cikk: Ötszáz új, energiatakarékos lakás érkezik a budapesti piacra

Hírfigyelő

Kiváncsi, mit írnak a versenytársakról? Elsőként olvasná a szakmájával kapcsolatos információkat? Kulcsemberekre, projektekre, konkurensekre figyelne? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Események

Versenyben

Ingatlanpiac

Üzleti hírszerzés, biztonság