Nyomtatás

Pörög a raktárpiac: Jelentős bérbeadás történt Budapest közelében

2022-03-18 1278

Jelentős bérleti tranzakció történt a hazai raktárpiacon miután a Prologis több, mint 10 000 négyzetméternyi területet adott bérbe a Prologis Park Budapest-Gyál DC4 elnevezésű logisztikai központjában. A hírt a cég saját Linkedin oldalán jelentette be.

Jelentős bérbeadási tranzakciót jelentett be csütörtökön a Prologis, mely Linkedin oldalán közölte: 10 200 négyzetméternyi raktárterületet adtak bérbe a Budapest határánál, az M0-s és az M5-ös autópályák között elhelyezkedő Prologis Park Budapest-Gyál DC4 csarnokukban.

A bérlő a szellőzéssel és hajtástechnikával foglalkozó ebm-papst Group lesz. A tranzakció során a bérbeadót a Cushman&Wakefield támogatta.

A Prologis rendkívül aktív volt az elmúlt időszakban a raktárpiacon. A napokban a Portfolio megírta, hogy a cég hatalmas területtel bővíti logisztikai portfólióját - 19 hektárral bővült a Prologis Park Budapest – Sziget II, amivel a logisztikai park már 140 000 négyzetméternyi beépíthetőségi kapacitással bír.

I Forrás: portfolio.hu

 

Hírfigyelő

Kiváncsi, mit írnak a versenytársakról? Elsőként olvasná a szakmájával kapcsolatos információkat? Kulcsemberekre, projektekre, konkurensekre figyelne? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Események

Versenyben

Ingatlanpiac

Üzleti hírszerzés, biztonság