Nyomtatás

Budapest legújabb mozija nyit a GOBUDA Mallban

2022-06-30 996

Július 1-én nyitja meg kapuit a GOBUDA Mozi, a teljeskörűen felújított GOBUDA Mall – korábbi nevén EuroCenter – prémium multiplex mozija. A WING fejlesztésében újjászületett bevásárlóközpont számos újítása a látogatók szórakozását helyezi előtérbe. Ezt támogatja a vadonatúj mozikomplexum is, amely egyúttal a Mall szolgáltatásait is egy új szintre emeli.

A WING fejlesztésében, rekordsebességgel elkészült, modern és emberléptékű észak-budai pláza, a GOBUDA Mall, teljesen a kerületben és a környező agglomerációban élők igényeire szabva újult meg. A teljeskörűen újratervezett és felújított bevásárló- és szabadidő központot március végétől, az üzletnyitásokhoz igazodva, folyamatosan adják át a látogatók részére.

A szakaszos nyitás legújabb állomása a Pannonia Movie Kft által üzemeltetett, GOBUDA Mozi július 1-i nyitása. A mozi a hét minden napján várja a filmrajongókat prémium moziélményével, melyet a letisztult belsőépítészeti koncepció mellett a korszerű digitális vetítés- és hangtechnika biztosít. A hat moziterem egyikében már a nyitáskor a legmodernebb technikát képviselő RGB lézer-vetítőgép üzemel majd, a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően pedig később mindegyik teremben ez a vetítési technológia kap majd helyet.

A teljes cikk: Budapest legújabb mozija nyit a GOBUDA Mallban

Hírfigyelő

Kiváncsi, mit írnak a versenytársakról? Elsőként olvasná a szakmájával kapcsolatos információkat? Kulcsemberekre, projektekre, konkurensekre figyelne? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Események

Versenyben

Ingatlanpiac

Üzleti hírszerzés, biztonság