Nyomtatás

Több szálloda kapott elismerést a Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázaton

2021-11-26 247

A világ legnagyobb ingatlanszakmai szövetsége, az 1951-ben alakult, párizsi székhelyű FIABCI Magyar Tagozata idén huszonharmadik alkalommal rendezte meg a Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázatot. A negyvennégy jelentkező között idén is több szálloda bemutatkozott, és ért el sikereket.

A szállodák kategória I. helyezettje a Mystery Hotel Budapest (Sundell Estate Nyrt.) lett, a zsűri különdíját a Hard Rock Hotel Budapest (Redwood Real Estate Holding) nyerte el, a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége különdíját pedig a Monastery Boutique Hotel (Kapu Váralja Üzemeltető Kft.) kapta az idei évben – tájékoztatta lapunkat a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége.

A nívódíj pályázat nyertese, illetve az örökségvédelmi kategória I. helyezettje a Komáromi Csillagerőddel pályázó Városliget Zrt. lett.

A díjazottakról röviden:

Mystery Hotel Budapest

Az épület eredetileg 1896-ban a szabadkőművesek Magyarországi Symbolikus Nagypáholyának épült. A 82 szobás, ötcsillagos butikhotel fejlesztésének a legfőbb kritériuma az volt, hogy a történelmi szempontból nagy jelentőségű épület visszakapja az eredeti hangulatát és szellemiségét. A 2019-es New York-i Gold Key Awards két kategóriában (Best Lobby – Luxury; Best Room – Luxury) is a fianilsták közé választotta és ezzel Európa legjobb Luxus Lobby és Luxus Szoba kategóriájának győztese lett.

A teljes cikk: Több szálloda kapott elismerést a Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázaton

Hírfigyelő

Kiváncsi, mit írnak a versenytársakról? Elsőként olvasná a szakmájával kapcsolatos információkat? Kulcsemberekre, projektekre, konkurensekre figyelne? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Események

Versenyben

Ingatlanpiac

Üzleti hírszerzés, biztonság