Nyomtatás

Két új szállodát nyit a Marriott Horvátországban

2022-10-06 759

Szeptember végén négynapos tanulmányúton ismerkedhettek Horvátország turisztikai látnivalóval és az ottani Marriott-szállodákkal magyar utazási irodások a Marriott International Magyarország és Délkelet-Európa országaiért felelős képviselője szervezésében.

Napjainkban egyre nagyobb hangsúlyt kap a regionális turizmus, mivel ezek az utak biztonságosabban tervezhetőek, mint a repülővel elérhető desztinációk – a folyamatosan növekvő repülőjegyárak és a menetrendi változtatások miatt. Mind Horvátország, mind a Marriott International szempontjából fontos, hogy a magyar utazásszervezők naprakész információkat kapjanak a desztinációról és a Marriotthoz tartozó szállodákról – mondta lapunknak a tanulmányutat szervező Balsai Brigitta, a Marriott International Magyarország és Délkelet-Európa országaiért felelős képviselője.

A horvátországi tanulmányút során a Marriotthoz tartozó egységek közül a Sheraton Zagreb, a Westin Zagreb és a spliti Le Meridien Lav szállodákkal ismerkedhettek meg a magyar utazási irodák képviselői. A Horvát Idegenforgalmi Közösség támogatásával egynapos kirándulást tettek a résztvevők az ország egyik egyedülálló természeti kincséhez, a Plitvicei-tavakhoz.

A teljes cikk: Két új szállodát nyit a Marriott Horvátországban

Hírfigyelő

Kiváncsi, mit írnak a versenytársakról? Elsőként olvasná a szakmájával kapcsolatos információkat? Kulcsemberekre, projektekre, konkurensekre figyelne? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Események

Versenyben

Ingatlanpiac

Üzleti hírszerzés, biztonság