Nyomtatás

Magyar szálloda is szerepel a világ legszebb panorámájával rendelkező hoteljeinek toplistáján

2022-07-13 787

Egy turisztikai weboldal állította fel a rangsort, amelyben Mexikótól Budapestig találhatók csodálatos kilátással rendelkező szállodák. Egy szálloda kiválasztásakor elsősorban személyes preferenciáinkat vesszük alapul, sokak pedig kifejezetten olyan hotelszobát keresnek, ahonnan páratlan kilátás nyílik. A HawaiianIslands.com turisztikai weboldal a TripAdvisor segítségével állította fel a gyönyörű kilátással rendelkező szálláshelyek rangsorát.

A győztes végül a Pueblo Bonito Sunset Beach Golf and Spa Resort lett Cabo San Lucasban, Mexikóban.

A szálloda rendkívül elegáns, a luxus prémium lakosztályok pedig a csillogó Csendes-óceánra néznek, ahol egy privát strand is megtalálható.

A második a Wynn Las Vegas lett, a dobogó harmadik fokára pedig a kanadai Lake Louise-ban található Fairmont kastély állhatott fel, ami közvetlenül a Sziklás-hegységre néz.

A ranglistán három európai szálloda is szerepel, a fényűző Rome Cavalieri és a Hilton Budapest mellett a Hotel Croatia Cavtat.

A teljes cikk: Magyar szálloda is szerepel a világ legszebb panorámájával rendelkező hoteljeinek toplistáján

Hírfigyelő

Kiváncsi, mit írnak a versenytársakról? Elsőként olvasná a szakmájával kapcsolatos információkat? Kulcsemberekre, projektekre, konkurensekre figyelne? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Események

Versenyben

Ingatlanpiac

Üzleti hírszerzés, biztonság