Nyomtatás

Új trendek a Balatonnál: már nem a túlépített vízparti nyaralókat keresik a vevők

2022-11-07 680

Az utóbbi években a balatoni ingatlan újra sláger lett, a Covid óta megváltozott lakáshasználati szokások miatt egyre többen keresnek olyan lakóingatlanokat agglomerációban, vagy a fővárosból is jól megközelíthető távolságra, amelyek a zöldövezetben vannak, a terek kialakítása szellős és gazdaságos az üzemeltetésük. Már nem a kicsi és túlépített megoldásokra van igény, a természethez közeli elhelyezkedés és a fenntartható kialakítás egyre jobban megjelenik a vásárlói elvárásokban. A Grand Balaton lakópark fejlesztési vezetőjével, Kádas Gáborral tekintettük át a jelen helyzetet.

Nem csak a nyaralók, de a lakóingatlanok iránt is jelentősen megnőtt a kereslet a Balaton-parti és a tóhoz közeli településeken. Sokan szabadulnának a nagy alapterületű, többszintes, többgenerációs otthonoktól, mivel ezek fenntartása nem hatékony, helyettük végiggondolt, gazdaságos, nem túlépített projektet keresnek, amely kulcsrakész állapotban vehető át. Fontos szemponttá vált, hogy az ingatlan többféleképp is hasznosítható legyen, akár nyaralóként, akár folyamatos életvitelt folytatva is megá

A teljes cikk: Új trendek a Balatonnál: már nem a túlépített vízparti nyaralókat keresik a vevők

Hírfigyelő

Kiváncsi, mit írnak a versenytársakról? Elsőként olvasná a szakmájával kapcsolatos információkat? Kulcsemberekre, projektekre, konkurensekre figyelne? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Események

Versenyben

Ingatlanpiac

Üzleti hírszerzés, biztonság