Nyomtatás

Milyen lakást kapunk 45 millió alatt, ha egyetemek közelében keresgélünk?

2022-07-18 550

Alig több, mint egy hét van hátra az egyetemi felvételi ponthatárok húzásáig, és ilyenkor szülőként, ha van egy kis befektetni való pénzünk, így is, úgy is elgondolkozunk azon, hogy egy lakás vásárlásának talán több értelme lenne, mint albérletet fizetni. Különösen most, hogy a pandémia után idén nyáron újra berobbant az Airbnb piac, így hosszú távra kiadó lakást találni szinte lehetetlen. Az Ingatlantájoló összeállítása.

De mennyi az annyi? Nos, igen, tekintve, hogy az építőanyagárak is az egekben vannak, jelenleg sokkal jobban megéri minimum jó, de inkább felújított állapotú lakást venni, mintsem a nyár hátralévő részét felújítással tölteni. Így viszont elég mélyen kell a zsebünkbe nyúlnunk és a legdrágább, egyetemekhez közel fekvő környékeken akár 45-55 milliót is fizethetünk a fővárosban egy 1-1,5 szobás kis lakásért, ami csak a mi gyerekünknek lesz elég, tehát plusz bérlőre és ezáltal plusz bevételre még csak nem is számíthatunk.

A fent említett ár, természetesen a budai oldalra, a XI. kerületre vonatkozik, a szintén népszerű VIII. és IX. kerületben ennél barátságosabb áron is találhatunk szép lakásokat, nézzük hát a kínálatot a Duna mindkét oldalán!

A teljes cikk: Milyen lakást kapunk 45 millió alatt, ha egyetemek közelében keresgélünk?

Hírfigyelő

Kiváncsi, mit írnak a versenytársakról? Elsőként olvasná a szakmájával kapcsolatos információkat? Kulcsemberekre, projektekre, konkurensekre figyelne? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Események

Versenyben

Ingatlanpiac

Üzleti hírszerzés, biztonság