Nyomtatás

Háború, infláció, kamatemelés - jön a 1,5 milliós négyzetméterár a lakáspiacon

2022-06-29 734

Gyorsan elérhetjük az 1,5 millió forintos négyzetméterárat a budapesti új lakások piacán, ahogy a kínálat csökkenésével eltolódik a piaci egyensúly - véli Vincze Edit, az OC Investment Solutions ügyvezetője. Várakozásaik szerint az új és a használt lakások árai még jobban elválhatnak egymástól, az utóbbiak körében inkább az árak stagnálására lehet számítani. Mire számít a következő időszakban a piacon tevékenykedő szakértő a "10 millió ingatlanos" országában?

Merre mennek idén a lakásárak?

"A témával kapcsolatban számtalan cikk született az elmúlt időszakban. Voltak reálisak, féligazságokat tartalmazók, de a többsége inkább kattintásvadász, gyakran hergelő és valós szakértelmet nélkülöző. A cikkek alatt pedig a 10 millió ingatlanszakértő országához hűen, minden realitást nélkülöző kommentáradat" - kezdte Vincze Edit helyzetértékelését. Véleménye szerint az igazságot nem lehet csupán ingatlanhirdetési portálok statisztikai adataiból és innen-onnan

A teljes cikk: Háború, infláció, kamatemelés - jön a 1,5 milliós négyzetméterár a lakáspiacon

Hírfigyelő

Kiváncsi, mit írnak a versenytársakról? Elsőként olvasná a szakmájával kapcsolatos információkat? Kulcsemberekre, projektekre, konkurensekre figyelne? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Események

Versenyben

Ingatlanpiac

Üzleti hírszerzés, biztonság