Nyomtatás

Több Tescóban is bombariadót fújtak, amikor a versenyhivatal ellenőrizni ment

2023-05-30 1024

Csütörtökön a Tesco több egységében is bombariadót jelentettek. A GVH megerősítette, hogy a bombariadók pont akkor történtek, amikor kutatást végeztek a Tesco-Globál Áruházak egyik telephelyén.

Csütörtökön három Tescóban is bombariadót jelentettek be: Budakeszin, Budaörsön és Pátyon. Budakeszin 14:45-kor két rendőrautó érkezett a helyszínre, az áruházat kordonszalaggal kerítették körbe.

Az Index megkeresésére a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság megerősítette, hogy Pátyon és Budakeszin bombariadó történt, illetve a budaörsi áruházat érintette még a közveszéllyel fenyegetés.

A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője, Szabóné Berki Bianka az Indexnek úgy nyilatkozott, bejelentés érkezett a rendőrségre, ami miatt kiürítették az épületet. Mint mondta, 

ROBBANÓANYAGOT NEM TALÁLTAK AZ ÉPÜLETBEN.

Szabóné Berki Bianka közölte, a Budaörsi Rendőrkapitányság közveszéllyel fenyegetés miatt indított büntetőeljárást. Hozzátette, jelenleg is vizsgálják az eset körülményeit. Feltűnő egybeesés, hogy ebben az időpontban végzett rajtaütést a GVH a helyszínen.

Később, csütörtök 16 óra magasságában a Budapest Környéke portál arról számolt be, hogy a pátyi Tesco Express üzletben is bombariadó történt, az áruházat kiürítették, és ideiglenesen bezárták a vizsgálat idejéig, majd később újra kinyitott.

A teljes cikk: Több Tescóban is bombariadót fújtak, amikor a versenyhivatal ellenőrizni ment

Hírfigyelő

Kiváncsi, mit írnak a versenytársakról? Elsőként olvasná a szakmájával kapcsolatos információkat? Kulcsemberekre, projektekre, konkurensekre figyelne? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Események

Versenyben

Ingatlanpiac

Üzleti hírszerzés, biztonság