Nyomtatás

Megérkezett Európa egyik vezető online divatáruháza a magyar piacra

2022-05-26 884

Belépett a magyarországi piacra Európa egyik vezető online életmód- és divatáruháza, a Zalando, ezzel a magyar vásárlók több mint 1700 márka 350 ezernél is több terméke közül válogathatnak. A partnerprogramja pedig hatalmas lehetőséget jelent a hazai márkáknak és kiskereskedőknek.

 A 2008-ban Berlinben alapított vállalat 24 országban közel 49 millió vásárló számára kínál ruházati termékeket, cipőket, kiegészítőket és szépségápolási cikkeket. A Zalando még tavaly márciusban jelentette be, hogy a jövőben 8 új piacon jelenik meg: Horvátországban, Észtországban, Lettországban, Litvániában, Szlovákiában és Szlovéniában még idén, Magyarországon és Romániában pedig 2022-ben indul el platform.

A webáruház kínálatában számos olyan márkával találkozhatnak a vásárlók, amelyek korábban nem voltak elérhetők a magyar piacon. A magyar vásárlók több mint 1700 márka 350 ezernél több terméke közül válogathatnak olyan kategóriákban, mint a ruházat, cipők, kiegészítők, sport-, prémium- és gyermekruházati termékek.

A teljes cikk: Megérkezett Európa egyik vezető online divatáruháza a magyar piacra

Hírfigyelő

Kiváncsi, mit írnak a versenytársakról? Elsőként olvasná a szakmájával kapcsolatos információkat? Kulcsemberekre, projektekre, konkurensekre figyelne? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Események

Versenyben

Ingatlanpiac

Üzleti hírszerzés, biztonság