Nyomtatás

A zöld közösségek hódítanak! Kihirdették Az Év Irodája verseny shortlisteseit!

2023-03-06 549

Zöld, közösség, digitalizáció és hibrid modell – ezek most a legfontosabb hívószavak az irodákban! Idén több mint 204 nevezés érkezett Az Év Irodája versenyre, amelyek közül a szakmai zsűri összeállította a legígéretesebb jelöltek listáját az irodák, irodaházak és közösségi terek kategóriákban. Közülük kerülnek majd ki a legjobbak az április 27-i díjátadón. Az irodapiacon most a legfontosabb trend, hogy a tulajdonosok, üzemeltetők és bérlők együttműködve fenntartható módon üzemeltessék a munkahelyeket és az épületeket, hogy a dolgozók egy igazán otthonos és kényelmes közösségben érezhessék magukat.

Az Év Irodája verseny minden évben díjazza a legjobb irodákat, irodaházakat, közösségi tereket és belsőépítész cégeket, vagyis teljes vertikumában bemutatja az adott év aktuális trendjeit a hazai munkakultúrában és irodapiacon. Az irodatervezés és -kialakítás egy folyamatosan fejlődő és átalakuló iparág, amely rögtön reagál a környező világunk változásaira, így a verseny az új irodában vagy átalakításban gondolkodó vállalatok számára egy kimeríthetetlen ötlettár és virtuális szakmai kiállítás.

A pandémia évei után most az energiakrízis és üzemeltetés került a fókuszba, amely újabb izgalmas és innovatív megoldásokat, dizájnelemeket és irodatereket eredményezett. A hibrid modell térhódításával együtt a bérlő vállalatok a környezettudatosságra, a közösségre és az otthonosságra törekszenek a munkahelyeken, miközben a legmodernebb digitális megoldásokkal támogatják a munkatársaikat.

Idén is a megszokott módon zajlik a verseny, hiszen a pályázati határidő után a közönségszavazásra került sor, most pedig a szakmai zsűri bejelentette a shortlistesek névsorát, amelyet a beérkezett pályázatok, fotók és kérdőívek alapján állították össze. A szakembereknek most sincs könnyű dolguk, hiszen az elmúlt években számos változás zajlott a nagyvilágban, amely az irodapiacot is formálták, alakították.

A teljes cikk: A zöld közösségek hódítanak! Kihirdették Az Év Irodája verseny shortlisteseit!

Hírfigyelő

Kiváncsi, mit írnak a versenytársakról? Elsőként olvasná a szakmájával kapcsolatos információkat? Kulcsemberekre, projektekre, konkurensekre figyelne? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Események

Versenyben

Ingatlanpiac

Üzleti hírszerzés, biztonság