Nyomtatás

Új tulajdonoshoz került a Krisztina Plaza irodaház

2022-11-02 773

A 17 ezer négyzetméteres bel-budai irodaépület a White Star Real Estate értékesítette. A remek adottságú, újrapozícionált és átalakított 17 ezer négyzetméteres bel-budai irodaépület értékesítésével sikeresen zárta a Krisztina Plaza-projektet a White Star Real Estate (WSRE).

A modern budapesti irodaállomány a közelmúltban lépte át a bűvös négymillió négyzetmétert, ennek döntő többsége „A” és „B” kategóriás modern irodaterület. A piac mégsem boldog, hiszen az üresedési ráta felfelé kúszik és félő, hogy hamarosan kétszámjegyűre vált. A szereplők azzal számolnak, hogy a kereslet is csökken és a fejlesztési lendület is alábbhagy, miközben jól megfigyelhető az az új trend, hogy egyre több tulajdonos öltözteti új köntösbe első generációs irodaházát és a korábbi funkciókat újragondolva teszi azt közkedveltté a bérlők körében.

Az első generációs Krisztina Plaza irodaház 2019-es megvásárlásával lényegében ennek ment elébe a White Star Real Estate is. A 17 ezer m2 irodaterületet magába foglaló, akkor 18 éves épületen már látszódtak a nagykorúság jelei, azonban a bel-budai lokáció, a páratlanul jó közlekedés, a Vérmező közvetlen szomszédsága és a budai Várra nyíló panoráma értékessé tette számukra az ingatlant.

A megvásárlást követően az épületet a WSRE műszakilag teljesen átvilágította, valamint korszerűsítésekről és felújításokról döntött.

A teljes cikk: Új tulajdonoshoz került a Krisztina Plaza irodaház

Hírfigyelő

Kiváncsi, mit írnak a versenytársakról? Elsőként olvasná a szakmájával kapcsolatos információkat? Kulcsemberekre, projektekre, konkurensekre figyelne? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Események

Versenyben

Ingatlanpiac

Üzleti hírszerzés, biztonság