Nyomtatás

Átadták a Panattoni első magyarországi raktárközpontját

2023-05-16 869

Törökbálinton építkezett a páneurópai ingatlanfejlesztő, Gyálon lesz a második központja. Hivatalosan átadták Európa legnagyobb ipariingatlan-fejlesztője, a Panattoni első magyarországi projektjét. A 17 ezer négyzetméteres Panattoni City Dock Törökbálint névre keresztelt, négy raktárból álló komplexum fejlesztése a legkorszerűbb környezetvédelmi sztenderdek és előírások szerint valósult meg.

Kemenes László, a Panattoni Hungary ügyvezetője elmondta: mindössze 9 hónap leforgása alatt sikerült egy korszerű, BREEAM Excellent tanúsítással rendelkező, energia és környezettudatos üzleti parkot megépíteni.. A projekt tervezője a Value4Real, kivitelezője pedig a Market Zrt. és az Aston Construction Zrt. voltak.

Az első bérlő nyár elején költözik be: a gyógyszerészeti termékeket gyártó Pharma Pack - az Extrovis AG 100 százalékos magyarországi leányvállalata - raktárbázist és csomagolóüzemet épít ki, amelyhez speciális kialakítású hűtőraktár is tartozik majd, mindezt 3000 négyzetméteren.

A teljes cikk: Átadták a Panattoni első magyarországi raktárközpontját

Hírfigyelő

Kiváncsi, mit írnak a versenytársakról? Elsőként olvasná a szakmájával kapcsolatos információkat? Kulcsemberekre, projektekre, konkurensekre figyelne? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Események

Versenyben

Ingatlanpiac

Üzleti hírszerzés, biztonság