Nyomtatás

Törökbálinton épített új logisztikai központot a Market és az Aston Construction

2023-05-16 863

A Panattoni Dock City Törökbálint projekt négy csarnokot foglal magába, mindösszesen 9 hónap alatt építették fel. Május 11-én hivatalosan átadták az európai szinten is ismert ipariingatlan-fejlesztő, a Panattoni magyarországi projektjét, a Panattonni City Dock Törökbálintot. Az új logisztikai központ mindössze 12 kilométerre helyezkedik el Budapesttől. A négy raktárból álló komplexum fejlesztését a legkorszerűbb környezetvédelmi sztenderdek és előírások szerint végezték el – írja a beruházó közleményében. A projektet a Market Építő Zrt. és az Aston Construction Zrt. kivitelezte és a Value4Real tervezte.


Háromnegyed év alatt épült fel

A létesítmény megnyitóján Kemenes László, a Panattoni Hungary ügyvezetője elmondta,

mindössze 9 hónap leforgása alatt sikerült egy korszerű, BREEAM Excellent tanúsítással rendelkező, energia és környezettudatos üzleti parkot megépíteni egy kihívásokkal teli időszakban.

Az eseményen – amelyen a környezetvédelem jegyében szalagátvágás helyett egy facsemetét ültettek el a vendégek – Elek Sándor, Törökbálint polgármestere emlékeztetett: a város büszkén viseli a „Vállalkozásbarát önkormányzat” címet és a beruházó stabilitása és professzionalizmusa kiválóan illeszkedik Törökbálint értékeihez.

A teljes cikk: Törökbálinton épített új logisztikai központot a Market és az Aston Construction

Hírfigyelő

Kiváncsi, mit írnak a versenytársakról? Elsőként olvasná a szakmájával kapcsolatos információkat? Kulcsemberekre, projektekre, konkurensekre figyelne? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Események

Versenyben

Ingatlanpiac

Üzleti hírszerzés, biztonság