Nyomtatás

Hamarosan megkezdi első ázsiai beruházásait Európa legnagyobb raktárfejlesztője

2022-07-26 952

Megnyitotta első ázsiai központját a Panattoni az indiai Bengaluruban, Karnataka tartomány fővárosában, ezelőtt Mumnaiban már volt irodája a cégnek - derül ki a cég sajtóközleményéből. A következő években, a növekedés kezdeti szakaszában a fókusz India 8 legnagyobb városán lesz, majd a következő szakaszba lépve már az ország másodlagos piacaira is betörnének. Első körben 2023 végére 2-3 projektet indítanának összesen 200 millió dolláros értéken.

A cég a globális intézményi befektetőkkel való partneri együttműködésre bevezeti a "nyitott-könyv" üzleti modellt, hogy megkönnyítse a tőke közvetlen befektetésekbe történő bevonását a gyorsan bővülő indiai ipari és raktárpiacon.

A Panattoni India a kezdetekben "csak" India 8 legnagyobb városára koncentrálna, ahol 2-3 projektbe összesen 200 millió dollárt fektetnének be 2023 végéig. Ezt követi majd a terjeszkedés második szakasza, ahol már a másodlagos piacokra is betörnek majd.

A teljes cikk: Hamarosan megkezdi első ázsiai beruházásait Európa legnagyobb raktárfejlesztője

Hírfigyelő

Kiváncsi, mit írnak a versenytársakról? Elsőként olvasná a szakmájával kapcsolatos információkat? Kulcsemberekre, projektekre, konkurensekre figyelne? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Események

Versenyben

Ingatlanpiac

Üzleti hírszerzés, biztonság