Nyomtatás

Saját flottás, aznapi kiszállítással és óriás raktárral támad a Boxy

2022-02-09 816

A Boxy a régió legmodernebb, és legnagyobb (62 000 m2) telephelyén – és várhatóan óriási raktárral, robotizált fulfillment szolgáltatásokkal és saját flottás, aznapi kiszállítással fogja kiszolgálni 2022 második felétől a magyar webáruházak és e-kereskedők teljes logisztikai folyamatait. Ezek informatikai támogatásához egy erős rendszert az SAP-t legújabb felhőalapú szolgáltatáscsomagját vették igénybe.

A megoldásnak köszönhetően a Boxy a hagyományos helyszíni telepítésű rendszerekhez képest sokkal gyorsabban és költséghatékonyabban tudta kialakítani saját, személyre szabott digitális folyamatait.

De persze az utóbbi majdnem két évben a pandémia miatt jelentősen emelkedett a webáruházak forgalma, a piaci szereplők várakozásai szerint a kényelmi és biztonsági szempontok miatt a következő években is tovább nő majd az internetes vásárlások népszerűsége.

A vásárlók igényeit egyre több vállalkozás igyekszik kiszolgálni, emiatt a kisebb webshopoknak is jól jöhet egy olyan logisztikai partner, aki leveszi a vállukról a raktározás, csomagolás, vagy akár a szállítás terhét és segít előnyhöz jutni az egyre élénkebb versenyben.

A teljes cikk: Saját flottás, aznapi kiszállítással és óriás raktárral támad a Boxy

Hírfigyelő

Kiváncsi, mit írnak a versenytársakról? Elsőként olvasná a szakmájával kapcsolatos információkat? Kulcsemberekre, projektekre, konkurensekre figyelne? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Események

Versenyben

Ingatlanpiac

Üzleti hírszerzés, biztonság