Nyomtatás

Mi történt idén a covid legnagyobb ingatlanpiaci nyertesével?

2022-01-05 1306

Az idei évben több mint 200 alkalommal írtunk valamilyen esemény kapcsán a logisztikai ingatlanok piacáról, vagyis heti átlagban közel négyszer, de nemcsak a hírek száma növekedett, hanem az ingatlanfejlesztők szektor iránti érdeklődése is. Az elmúlt két évben sok olyan fejlesztő indított logisztikai fejlesztést, akik korábban más terepeken – iroda, lakás, kiskereskedelem – voltak csak érdekeltek. Mi változott meg és miért értékelődött fel ennyire a logisztikai ingatlanok szerepe?

Már tavaly is feltettük a kérdést, de ismét megkérdezzük, hogy rendeltél-e karácsonyi ajándékot online? És ha igen, nagyobb értékben, mint a korábbi években? Bár ez csak egy tényező a sok közül, ami a logisztikai fejlesztéseket táplálja, de kétségtelen, hogy az online kereskedelem erősödése nagyban hozzájárult a logisztikai ingatlanfejlesztések szárnyalásához. Hogy mi vezetett idáig, hol áll ma az ingatlanpiac ezen ágazata, melyek a legnagyobb kihívások és mit tartogat a jövő, azt az alábbiakban foglaljuk össze.

A teljes cikk: Mi történt idén a covid legnagyobb ingatlanpiaci nyertesével?
Hírfigyelő

Kiváncsi, mit írnak a versenytársakról? Elsőként olvasná a szakmájával kapcsolatos információkat? Kulcsemberekre, projektekre, konkurensekre figyelne? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Események

Versenyben

Ingatlanpiac

Üzleti hírszerzés, biztonság