Nyomtatás

A Bosch-csoport egyik legjelentősebb fejlesztőközpontját adták át Budapesten

2022-09-08 963

A Market által kivitelezett nyolcszintes épület fontos szerepet játszik az automatizált- és az elektromos mobilitás fejlesztésében. A fővárosban szeptember 8-án átadták a Bosch Budapest Innovációs Campust. A Market Építő Zrt. által kivitelezett beruházásban a Bosch a közép-európai régió egyik meghatározó kutatás- és fejlesztési központját bővítette. Az eseményen Orbán Viktor miniszterelnök is részt vett.

A Market Építő honlapján elérhető adatok szerint a nyolcszintes főépület mellett parkolóház, két laborépület és egy energiaközpont megvalósítása is a projekt része volt. Az új épület fontos szerepet játszik az automatizált- és az elektromos mobilitás fejlesztésében, ugyanakkor a Bosch-csoport egyik legjelentősebb gépjárműelektronikai kutató-, fejlesztő- és tesztközpontja is lesz.

A Market-csoport elsőként mélyalapozási munkákat végzett a 90.000 négyzetméteres területen. Az azt követő szakaszban a cégcsoport a szerkezetépítésen kívül minden más magasépítési elvégzett: többek között a belső falak kialakítását, a tető megépítését, a nyílászárók beemelését, a teljes szakipari munkákat, a komplett gépészetet és az elektromosság kiépítését.

I Forrás: magyarepitok.hu

Hírfigyelő

Kiváncsi, mit írnak a versenytársakról? Elsőként olvasná a szakmájával kapcsolatos információkat? Kulcsemberekre, projektekre, konkurensekre figyelne? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Események

Versenyben

Ingatlanpiac

Üzleti hírszerzés, biztonság