Nyomtatás

Új beruházóval indul a Campona melletti hatalmas üzleti park építése

2022-03-02 673

Az Europa Capital, a páneurópai ingatlanbefektetési alapkezelő a White Star Real Estate-tel partnerségben bejelenti, hogy legújabb értéknövekedési alapja, az Europa Fund VI nevében elindította a Közép-európai Logisztikai Platformot, amely egy 15 hektáros területet vásárolt meg Budapesten. A területen épül a park22 elnevezésű városi logisztikai beruházás, amelynek fejlesztését az alapkezelő finanszírozza - szerepel az Europa Capital oldalán és a White Star Real Estate közleményében.

Az Europa Capital értéknövelő alapja 150 millió euró értékű új közép-európai logisztikai platformot indít a budapesti park22 logisztikai fejlesztés megvásárlásával. A platform már meglévő logisztikai és városi raktározási eszközöket, valamint új fejlesztési lehetőségeket céloz meg.

A Campona tőszomszédságában lévő park22 Üzleti Park fejlesztése most indul, ezt a White Star Real Estate végzi, a korábbi befektető partner helyébe lépve pedig az új beruházó az Europa Capital lesz.

A park22 szakaszos fejlesztése során összesen 61 400 négyzetméter A kategóriájú logisztikai területet alakítanak ki hat egységben, amelyek 6 452 négyzetmétertől 15 081 négyzetméterig terjednek, valamint irodahelyiségeket, parkolót és egy kiterjedt parkosított zöldterületet is biztosítanak, a 15 hektáros telken a 61 400 négyzetméter építhető területhez 53 500 négyzetméter park fog tartozni. A fejlesztés első fázisa raktárcsarnokkal és irodaházzal indul. A teljes fejlesztés során összesen 6 darab épület készül el, melyekből 3 raktárhoz irodaépület is kapcsolódni fog. 421 parkolót alakítanak ki, a 24 órás védelmi- és beléptetési rendszer, valamint az elektromos autótöltők és kerékpártárolók mellett.

A teljes cikk: Új beruházóval indul a Campona melletti hatalmas üzleti park építése

Hírfigyelő

Kiváncsi, mit írnak a versenytársakról? Elsőként olvasná a szakmájával kapcsolatos információkat? Kulcsemberekre, projektekre, konkurensekre figyelne? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Események

Versenyben

Ingatlanpiac

Üzleti hírszerzés, biztonság