Nyomtatás

A Rossmann Magyarország nagy fejlesztésekről számolt be

2022-02-21 921

A Rossmann Magyarország töretlen fejlődésről számolt be: közel 10 százalékos forgalomnövekedésük volt 2021-ben, a fogyasztók pedig örülhetnek, hogy 12 új üzletet nyitnak országszerte. Évek óta töretlen a Rossmann Magyarország fejlődése, a vállalat 2021-ben 9 százalékkal növelte árbevételét.

Az utóbbi időszak megváltozott körülményei sok vállalatot állítottak komoly kihívások elé, a Rossmann azonban mind online, mind offline növekedni tudott: több mint 115 milliárd forintos összbevétellel zárta az elmúlt évet - kezdi közleményét a cég.

A cég szerint a járvány miatt jelentős fejlődött az online értékesítési üzletáguk, de az nem kannibalizálta a a fizikai bolti vásárlásokat, inkább addicionális forgalomról van szó. A webshop forgalmának 2019-ről a 2020-as évre történő 249 százalékos növekedéséhez nagyban hozzájárult, hogy a járványhelyzet kialakulásával sokan előnyben részesítették az online vásárlást, azonban 2020-ról 2021-re is további 7,3 százalékos volt a növekedés. Mutatja ezt, hogy a Rossmann Online Drogéria a negyedik helyen szerepelt a GKI FMCG TOP 5-ben 2020-ban.

A teljes cikk: A Rossmann Magyarország nagy fejlesztésekről számolt be

Hírfigyelő

Kiváncsi, mit írnak a versenytársakról? Elsőként olvasná a szakmájával kapcsolatos információkat? Kulcsemberekre, projektekre, konkurensekre figyelne? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Események

Versenyben

Ingatlanpiac

Üzleti hírszerzés, biztonság