2019. május 26., vasárnap - Fülöp

Többezer milliárd forintra lehet még idén pályázni

2019-ben befejeződik az EU-pályázati ciklus. Minden forintot ki kell osztani, mert különben elveszítjük. Rengeteg forrásról, több ezer milliárd forintról van szó. Támogatásokról és rendkívül kedvező hitelekről kkv-knak. Sok 50-100 %-os támogatottságú EU-pályázat is nyitva áll.

A visszatérítendő pályázatok és az NHP 1000 milliárd forintos hitelprogramja is rengeteg fejlesztési lehetőséget tartogat, nagyon olcsón a kis- és középvállalatok számára. Töredékpénzek is maradtak jócskán az előző pályázati keretekből.

Érdemes lehajolni a fejlesztési pénzekért! Manapság még mindig a digitalizálás, automatizálás, a gyártási és szervezeti folyamatok technológiai fejlesztése a legjobb megoldás a munkaerőhiány és a növekvő bérterhek ellensúlyozására. A foglalkoztatás terheinek enyhítésére is nagyon sok segítséget találunk.

A Piac & Profit  Pénz, de honnan? roadshowja, Debrecenben, május 16-án, mint minden évben, most is teljes körű áttekintést nyújt a rendelkezésre álló piaci és támogatott forrásokról és a legcélszerűbb, piaci előnyöket nyújtó fejlesztési irányokról, konkrét, gyakorlati megoldásokról.

A konferencián részvétel, mint 17 év óta minden évben, ingyenes, csak regisztrációhoz kötött.

A források megszerzésének feltételeiről első kézből, személyes konzultációs lehetőséggel informálódhatnak az Észak-Alföld Régió kkv-döntéshozói.

Május 16. Debrecen, Piac & Profit roadshow a pályázatok utolsó nagy rohamáról.

Részletes program és regisztráció

  • 1