2018. október 21., vasárnap - Orsolya

Újabb Windows-t küld nyugdíjba a mai napon a Microsoft

windows10A Microsoft a mai nap során fog utoljára frissítéseket kiadni Windows 10 operációs rendszere 2015 őszén kiadott verziójához. Az anno Novemberi Frissítés néven, 1511-es build-számmal megjelent szoftver a második a Windows 10 verziók sorában, amit Redmond rövid időn belül nyugdíjba küld.

Az első a Windows 10 eredeti, 1507-es verziószámú kiadása volt, aminek támogatását még május 9-én szüntette meg a cég, és amit most ez követ. Így ezek után már csak a 1607-es build-számmal érkező ún. Évfordulós Frissítés lesz a legkorábbi Windows 10 verzió, amit még biztonsággal lehet majd használni.

Ennek támogatását a Microsoft a jelenlegi tervek szerint jövő év márciusában fogja beszüntetni, amit fél évvel később, 2018 szeptemberében követ majd a jelenlegi legújabb verzió, a 1703-as az Alkotói Frissítés is. Ezen a ponton a jövő héten megjelenő Őszi Alkotói Frissítés lesz a legöregebb kiadása az operációs rendszerhez, amihez továbbra is érkeznek majd foltok.

Mindez ugyanakkor csak a Windows 10 asztali kiadására vonatkozik - a mobilos változatból ugyanis még a 1511-es verzió is egy negyed évig, egészen pontosan 2018 január 8-áig támogatott fog maradni.

(Forrás: pcforum.hu)

  • 1

lakastextilonline.hu


Patinás, elegáns belső terek díszítésére ajánljuk a fényes, ezüst vagy aranyszállal átszőtt szőnyegeket. Az átlagon felüli iroda ékessége, modern és stílbútorokhoz egyaránt ajánlott!