2019. április 22., hétfő - Csilla

Átadták az Atenor új irodáját

irodaaetenor2018 november végén került átadásra a 760 m2-es, rendkívül különleges, mégis letisztult Atenor iroda a Váci Greens D épületében. Ahogy beléptem az irodába, azonnal elvarázsolt az elegáns showroom-mal egybekötött recepció és fogadótér, az íves falak és az alattuk futó led lámpák. Ettől az egész tér izgalmas hatást keltett.

A színes falak és a gumi padlóburkolat fiatalos megjelenést ad a kiemelkedő presztízsű irodának. Az iroda ékkövei a színes falak, a különleges kialakítású álmennyezet és a konyha-break-out, melyről a képek önmagukért beszélnek. A koncepcióról az Atenor Hungary fejlesztési és bérbeadási vezetőjét, Püschl Nikolettet kérdeztem:

"Az Atenor Hungary kezdetben kis létszámú cégként működött, azonban az elmúlt években dinamikus bővülésnek indult. A néhány fős dolgozói létszámból adódóan a korábbi irodánk szerényebb méretű volt, ami csak a napi munkavégzésre alkalmas a funkciót töltötte be. Jelenleg fontos növekedésen és fejlődésen megy keresztül cégünk, amely a folyamatban lévő két mega projektünk volumenén és minőségén is tükröződik, tehát abszolút indokolttá vált, hogy egy nagyobb, reprezentatívabb és magasabb presztízsű irodában fogadjuk partnereinket.

Az új irodánkkal méretben és színvonalban is elértük azt a megjelenést, amit az Atenor globálisan képvisel. Exkluzív tereket szerettünk volna kialakítani, ezért sok íves, illetve üvegfalat, valamint különleges burkolatokat használtunk. A letisztult minimál stílust, markáns, vidám színekkel egészítettük ki. El akartuk kerülni a konzervatív, szürke és unalmas hangulatot. A cél egy jövőbe mutató, barátságos, fiatalos és mégis exkluzív iroda létrehozása volt" – mondta Püschl Nikolett.

„Nagyon nagy energiát fektettünk a terek megfogalmazásába, gyakorlatilag az első pillanattól kezdve az utolsóig szorosan, napi szinten együttműködtünk belsőépítészünkkel. Konkrét elképzelésünk volt arról, hogy mit szeretnénk, amelyre a belsőépítésznek sikerült tökéletesen ráéreznie. A folyamatos és hatékony kommunikációnak is köszönhető, hogy olyan lett az iroda, amilyet megálmodtunk.”

Tovább a teljes cikkre:  Átadták az Atenor új irodájátÁtadták az Atenor új irodáját

  • 1