2019. május 26., vasárnap - Fülöp

A Cushman & Wakefield Portfolio Services Centre (PSC) Budapest egy teljes emelettel bővült az elmúlt 12 hónapban

cushmanwakefiled2017. októberében a PSC beköltözött IX. kerületi, Czuczor utcai újjáépített, modern irodájába, a Studium Irodaház 3. emeletére. (1300 négyzetméter) A dolgozók száma ekkor még 72 fő volt, ami napjainkra 140 fős csapattá nőtte ki magát és további 60 embert szeretnének foglalkoztatni.

Az újonnan kialakított, 4. emeleti iroda további 118 helyet biztosít a dolgozók számára, valamint kialakításra került egy 80 fő befogadására alkalmas, több funkciós konferencia terem is. A 3. emeleti iroda elosztásnak és megjelenésének tükörképe a 4. emelet is, ugyanúgy egy légtérű, ahol 9 különböző méretű, úgynevezett csendes szoba áll rendelkezésre, és 4 nagyobb tárgyalóterem (5 fős, 10 és 16 fős), valamint egy közel 40 fős étkező rész a személyzet részére. A tárgyalókat Magyarország ikonikus várairól nevezték el.

A PSC továbbra is fontos feladatokat lát el a Global Occupier Services üzletágon belül, különböző folyamatok, eszközök, technikai megoldások és szolgáltatásokon keresztül nyújt segítséget ügyfeleinek, melyek által eredményesebben, költséghatékonyabban képesek működni az ingatlanpiacon. Szolgáltatásaik: strategic consulting, integrated facilities management, project & development services, portfolio administration és transaction management. Budapestről, a Cushman & Wakefield GOS csapata egyszerre dolgozza ki a jövőre vonatkozó stratégiai terveket ügyfelei számára, miközben eleget tesz a napi operációs feladatainak is.

Byron Tudor, Head of Portfolio Services Centre:

„Az, hogy a Cushman & Wakefield egy teljes emelettel bővült, azt bizonyítja, hogy a vállalat továbbra is elkötelezett a PSC munkája mellett. Az elmúlt egy évben sikerült megduplázni csapatunk létszámát, ami az ügyfeleink számának növekedését tükrözi. Míg a legjelentősebb létszámnövekedést a Portfolio Lease Administration csapatán belül hajtottuk végre, a Global Occupier Service összes szolgáltató része és csapata azon fáradozik, hogy a PSC Budapest a lehető legszéleskörűbb támogatást tudja nyújtani a sikerek eléréséhez. A részlegbe és az infrastruktúrába fektetett folyamatos beruházásokkal lehetőséget biztosítunk arra, hogy létrehozzunk egy tudásközpontot, hatékonyan és következetesen vezetve, egyre jobb szolgáltatást nyújtva ügyfeleink részére.

Richard Middleton a GOS vezetője hozzátette:

„Kihívásokkal teli időszakon vagyunk túl, azon fáradoztunk, hogy máshogy, jobban és eredményesebben végezzük a dolgunkat az ügyfeleink érdekében, a PSC Budapest gyors növekedése demonstrálja a sikerességünket e téren, és mivel továbbra is ez a cél és, hogy a lehető leghatékonyabb szolgáltatást tudjuk nyújtani, biztos vagyok benne, hogy további növekedés várható.

Az új emelet irodakialakítását a Cushman & Wakefield Project & Development Services üzletága végezte.

Csikós Ádám, Partner, a Cushman & Wakefield budapesti PDS üzletágának vezetője elmondta:

„Egy már működő iroda bővítésekor a legnehezebb, hogy az újonnan kialakított terület hasonlítson is az eredetire, legyen ugyan frissebb, de ne sokkal szebb. Sajnos ebben az esetben ez nem sikerült: a 4. emelet kialakítása annyira jól lett, hogy most a 3. emeleti területet vagyunk kénytelenek felújítani. Mindenesetre sokat tanultunk az első ütem tapasztalataiból: nagyobb lett a konyha és egy oktatásra és előadásokra, tréningek tartására is alkalmas multifunkciós terem is kialakításra került.”

(Forrás: Cushman & Wakefield)

  • 1