2018. június 22., péntek - Paulina

A Cushman & Wakefield 11 M7 Real Estate tranzakcióban vett részt

m7Az M7 Real Estate, 7 ipari ingatlan megvásárlásával növelte magyarországi piaci részesedését. Az ingatlanok egy 209 832 négyzetméter összterületű portfolió részévé váltak, mely 11 helyszínen található Csehország és Magyarország területén. Az ingatlanok a Partners Group-tól és a Cromwell Property Group-tól kerültek az M7 Real Estate tulajdonába.

Ezen új ingatlanokkal az M7 magyarországi portfóliója több, mint 260 000 négyzetméterre duzzadt. Mike Edwards MRICS, Partner, a Cushman & Wakefield magyarországi befektetési üzletágának vezetője elmondta: “A Cushman & Wakefield 10 tranzakcióban vett részt az elmúlt év során, az M7 Real Estate vállalattal. Ezen portfolió kétharmad része Magyarországon található, mely a bizalom visszatérését és Magyarország versenyképességét mutatja.”

Az M7 egy vezető európai, regionális ingatlanspecialista. A teljes egészében a felsővezetőség által tulajdonolt vállalat 180 szakembert alkalmaz 13 országban Európa szerte. A csapat több, mint 800 kiskereskedelmi, ipari és iroda ingatlant kezel, melyek összértéke meghaladja a 4,1 milliárd eurót.

(Forrás: Cushman & Wakefield)

  • 1

lakastextilonline.hu


Patinás, elegáns belső terek díszítésére ajánljuk a fényes, ezüst vagy aranyszállal átszőtt szőnyegeket. Az átlagon felüli iroda ékessége, modern és stílbútorokhoz egyaránt ajánlott!