2018. december 16., vasárnap - Etelka

Ingatlanpiac

hb reavisÚj akvizíciós és fejlesztési igazgatót köszönt a HB Reavis magyarországi vállalata: Berényi Zsolt több mint egy évtizedes tapasztalattal rendelkezik a kereskedelmi ingatlanok fejlesztése terén, új munkahelyén pedig a vállalat jövőbeli akvizícióiért, valamint meglévő- és új fejlesztéseiért felel.

leed platinum12Jelenleg ez a második budapesti irodaépület, ami ezzel a legmagasabb szintű elismeréssel rendelkezik. A minősítési folyamatot a Colliers International zölA GTC legújabb fejlesztése, a GTC White House LEED Platinum minősítést szerzett, mely a LEED for Building Design and Construction rendszerében a legmagasabb elérhető minősítés.

vaciAz NN Biztosító 5.500 m2-re írt alá irodabérleti szerződést a Váci Greens következő, még építés alatt álló, F épületébe. A 24.300 m2-es Váci Greens F kivitelezése gőzerővel, a tervek szerint halad előre, melynek első bérlője 2020. júniusban költözik. Az NN Csoport globális vállalatként jelenleg 18, főként európai országban van jelen biztosítási és befektetési szolgáltatóként,...

panelRendszerszintű szociális bérlakásprogramra van szükség Balla Ákos szerint. Budapest, 2018. december 5. - Idén mintegy 2500 családot lakoltattak ki, naponta nyolc ingatlant árvereznek el a bankok Magyarországon. Az egyetlen hosszútávú megoldás erre a problémára az állami bérlakás program lenne – mondja Balla Ákos ingatlanszakértő.

wizz 170Egy egyedülálló beruházás keretében a WING fejlesztésében határidőre megépült a Wizz Air képzési központja. A beruházás egy hosszú távú bérleti konstrukció keretében valósult meg a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér szomszédságában, a fejlesztés által Magyarország és egyben a régió legkorszerűbb repülési oktatóközpontja jött létre.

resconirodaA REscon korábban az Avis Budget irodájával már megnyerte Az Év Irodája verseny fődíját. Most a két ügyvezető partnerrel, Saly Miklóssal és Bakos Kristóffal beszélgettünk a bérlőképviseletről, az irodakoncepciókról és arról, hogy hogyan lehet a trendeken túl őszinte és kreatív irodákat tervezni.

wingepuletÚjabb nagyszabású irodaház előkészítését kezdte el Budapest egyik legdinamikusabban fejlődő kerületében a WING Zrt., az újonnan átadott Telekom-székház tőszomszédságában. A Liberty Irodaház összesen 40 ezer négyzetméteren kínál majd prémium kategóriás irodákat, valamint kereskedelmi területeket jövőbeni ügyfeleinek

kovet2A KÖVET Egyesület a Fenntartható Gazdaságért 2018. november 14-én Hozzáadott Helyi Érték Díjat vehetett át „Legjobb közösségfejlesztő társadalmi vállalkozás” kategóriában. A díjat az OFA, az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság ítélte oda az egyesületnek.

balna epuletA Bálna funkcióváltását megtervező csapat a „Bálna – ahol Budapest kezdődik” című pályamunkája nyerte az Ingatlanfejlesztői Kerekasztal Egyesület VI. Hallgatói Ötletbörze pályázatát, amelynek témája néhány jelentősebb fővárosi helyszín újratervezése volt. Az „IFK Talentum 2018” díjat Szeneczey Balázs városfejlesztésért felelős főpolgármester-helyettes...

  • 1

lakastextilonline.hu


Patinás, elegáns belső terek díszítésére ajánljuk a fényes, ezüst vagy aranyszállal átszőtt szőnyegeket. Az átlagon felüli iroda ékessége, modern és stílbútorokhoz egyaránt ajánlott!