2018. december 14., péntek - Szilárda

Versenypiaci hírek

sophia loren2Előadásokon és akár újságcikkekben, tanulmányokban gyakran találkozunk az Y-, Z- generációkról, de a ma élő, idősebb generációkkal, mint a veteránok, vagy a G.I. nemzedékek bemutatásával alig. Sophia Loren, Al Pacino, Clint Eastwood: mind veterán generációsok. Az információs kor szülötteinek is fontos lenne, hogy megismerje nagyszüleik, dédszüleik nemzedékéket, ahhoz, hogy a generációs szakadék enyhüljön.

stopshopÖsszesen 39 Stop Shop üzlet és egy bevásárlóközpont ingatlankezelését nyerte el a CBRE. Az üzletek a cseh, a szlovák és a magyar piacon vannak, a property management feladatok mintegy 315 ezer négyzetméter ingatlanra vonatkoznak. A CBRE LinkedIn oldala alapján a cég 10 Stop Shop bevásárlópark ingatlankezelését fogja végezni a cseh piacon...

berenyizsoltÚj akvizíciós és fejlesztési igazgatója lett a HB Reavis magyarországi vállalatának: Berényi Zsolt több mint egy évtizedes tapasztalattal rendelkezik a kereskedelmi ingatlanok fejlesztése terén, új munkahelyén pedig a vállalat jövőbeli akvizícióiért, valamint meglévő és új fejlesztéseiért felel.

hazaidivatSajnos még mindig nagyon kevés magyar választja a hazai divattervezők termékeit, pedig fontos lenne, hogy támogassuk a könnyűipart. Kajdi Csaba, a Visage modellügynökség tulajdonosa szerint ennek történelmi okai is vannak, de egy kis segítséggel és szemléletformálással felvirágozhat az ipar. Bár egyre többször találkozni magyar tervezők egyedi alkotásaival,..

 aikartyak3Az AJI innovatív ajándékkártyáival a döntés szabadságát adhatja bárkinek! Az AJI kártyák közel 400 üzletben beváltható – olyan tetszés szerint, már 5.000 Ft-tól feltölthető – ajándékkártyák, amelyekkel bármely alkalommal garantált az örömszerzés a születésnapoktól kezdve, egészen karácsonyig.

samsung2Dél-Koreai ügyészek közölték, hogy egy csoport ellopta és két kínai vállalatnak adta el a Samsung által kifejlesztett legfrissebb kijelzőtechnológiát. Az ügyben tizenegy ember ellen vádat emeltek üzleti titkok eltulajdonítása miatt, de az érintett két kínai személyt még nem tudták előállítani, így ebben az Interpol segítségét kérték.

ssc gd„A  sikeres vállalatok titka az agilitás – azaz a folyamatos fejlesztés és  fejlődés.” – mondta el Csillag Péter, a Starschema CEO-ja és társalapítója az  SSC Heroes által szolgáltató központoknak (SSC) szervezett Supplier Hub vezetői  reggelin novemberben.

agoraaAz év legjobb bérbeadási tranzakciójának járó díjat vihette haza a HB Reavis az ország egyik legnagyobb ingatlanszakmai rendezvénye, a Portfolio Property Investment Forum díjátadóján: a nyolctagú szakmai zsűri az ingatlanfejlesztő vállalat Raiffeisen Bankkal kötött megállapodását díjazta. A bank új székházának az Agora Budapest ad majd otthont.

propertA Portfolio által megrendezett Property Investment Forumon immár kilencedik alkalommal osztották ki a Portfolio Property Awards díjait. Egy 8 tagból álló szakmai zsűri döntött az év irodaprojektjéről (15 ezer négyzetméter alatt és felett), az év irodabérleti és befektetési tranzakciójáról, az év PM és FM cégéről, valamint az év finanszírozójáról.

  • 1
Bacon850x200 (2)

lakastextilonline.hu


Patinás, elegáns belső terek díszítésére ajánljuk a fényes, ezüst vagy aranyszállal átszőtt szőnyegeket. Az átlagon felüli iroda ékessége, modern és stílbútorokhoz egyaránt ajánlott!