2018. december 16., vasárnap - Etelka

Versenypiaci hírek

sophia loren2Előadásokon és akár újságcikkekben, tanulmányokban gyakran találkozunk az Y-, Z- generációkról, de a ma élő, idősebb generációkkal, mint a veteránok, vagy a G.I. nemzedékek bemutatásával alig. Sophia Loren, Al Pacino, Clint Eastwood: mind veterán generációsok. Az információs kor szülötteinek is fontos lenne, hogy megismerje nagyszüleik, dédszüleik nemzedékéket, ahhoz, hogy a generációs szakadék enyhüljön.

stopshopÖsszesen 39 Stop Shop üzlet és egy bevásárlóközpont ingatlankezelését nyerte el a CBRE. Az üzletek a cseh, a szlovák és a magyar piacon vannak, a property management feladatok mintegy 315 ezer négyzetméter ingatlanra vonatkoznak. A CBRE LinkedIn oldala alapján a cég 10 Stop Shop bevásárlópark ingatlankezelését fogja végezni a cseh piacon...

 aikartyak3Az AJI innovatív ajándékkártyáival a döntés szabadságát adhatja bárkinek! Az AJI kártyák közel 400 üzletben beváltható – olyan tetszés szerint, már 5.000 Ft-tól feltölthető – ajándékkártyák, amelyekkel bármely alkalommal garantált az örömszerzés a születésnapoktól kezdve, egészen karácsonyig.

samsung2Dél-Koreai ügyészek közölték, hogy egy csoport ellopta és két kínai vállalatnak adta el a Samsung által kifejlesztett legfrissebb kijelzőtechnológiát. Az ügyben tizenegy ember ellen vádat emeltek üzleti titkok eltulajdonítása miatt, de az érintett két kínai személyt még nem tudták előállítani, így ebben az Interpol segítségét kérték.

ssc gd„A  sikeres vállalatok titka az agilitás – azaz a folyamatos fejlesztés és  fejlődés.” – mondta el Csillag Péter, a Starschema CEO-ja és társalapítója az  SSC Heroes által szolgáltató központoknak (SSC) szervezett Supplier Hub vezetői  reggelin novemberben.

agoraaAz év legjobb bérbeadási tranzakciójának járó díjat vihette haza a HB Reavis az ország egyik legnagyobb ingatlanszakmai rendezvénye, a Portfolio Property Investment Forum díjátadóján: a nyolctagú szakmai zsűri az ingatlanfejlesztő vállalat Raiffeisen Bankkal kötött megállapodását díjazta. A bank új székházának az Agora Budapest ad majd otthont.

airbnb3Magyarországra egyelőre nem jellemző  a helyiek életminőségét és a természeti értékeket veszélyeztető túlzott turistaáradat (overtourism), de jelei már vannak, ezért időben fel kell készülni megelőzésére, kezelésére - hangsúlyozta a KPMG könyvvizsgáló és tanácsadó társaság tanulmányában.

kozpenzMindössze 21 címre van bejegyezve a 100 millió forintot meghaladó adótarozással rendelkező cégek negyede. Közel 400 vállalkozásról van szó, azaz a NAV kevesebb, mint két tucat lakásban és kisebb irodában keres legalább 40 milliárd, de valószínűleg ennél is sokkal több kiesett költségvetési bevételt – írja a G7.hu.

ujautoHazánkban az elmúlt két évben számottevően nőtt az eladott új autók száma, ugyanakkor a vásárlóknak továbbra is sok tényezőre kell odafigyelniük, hogy a számukra legkedvezőbb üzletet kössék. Ez a laikusok számára sokszor nem egyértelmű, de szerencsére könnyen elsajátítható. Magyarországon a külföldről történő autóbehozatal még mindig havi több ezer darabszámra rúg,...

  • 1
Bacon850x200 (2)

lakastextilonline.hu


Patinás, elegáns belső terek díszítésére ajánljuk a fényes, ezüst vagy aranyszállal átszőtt szőnyegeket. Az átlagon felüli iroda ékessége, modern és stílbútorokhoz egyaránt ajánlott!