2019. február 17., vasárnap - Donát

Bekeményít a Facebook a fake news háborúban

zuckerberg500A Facebook egy brit mesterséges intelligencia céget vásárol fel azzal a céllal, hogy a technológiával felvegyék a háborút a hamis hírekkel (fake news) szemben - írja a Techcrunch. A Facebook a jelek szerint nem csak házon belül igyekszik megoldani a Cambridge Analytica-botránnyal rázúdult fake news háborút, hanem hajlandó külsős tudást is megvásárolni, csakhogy hatékonyan kezelhesse az ügyet.

Most 23-30 millió dollárt fizetnek egy brit mesterséges intelligencia startupért, a Bloomsburyért. Az egyik lehetséges forgatókönyv szerint a startup befektetői 5,5 millió dollárt kapnak, míg az alapítók 17,5 millió dollárt, méghozzá Facebook-részvényekben.

A Bloomsbury a természetes nyelvet megértő kérdés-válasz funkcionalitású eszközöket fejleszt: a Cape nevű termékük elolvas szövegeket, és a kérdésekre a tartalom alapján válaszol. A válaszokat összegzi és magyarázatot is ad melléjük.

(Forrás: www.portfolio.hu)

  • 1
  • 2
  • 3

lakastextilonline.hu


Patinás, elegáns belső terek díszítésére ajánljuk a fényes, ezüst vagy aranyszállal átszőtt szőnyegeket. Az átlagon felüli iroda ékessége, modern és stílbútorokhoz egyaránt ajánlott!