2019. február 17., vasárnap - Donát

Használja a Google Térképet? Most érdemes frissítenie, hasznos dolgok kerültek bele

googleA Google a héten kezdte elérhetővé tenni a felhasználóknak azokat az újdonságokat, melyeket még májusban jelentettek be. Májusban tartotta a Google a szokásos éves I/O fejlesztői konferenciáját, ahol kiderült, a Google Térképbe is sok újdonság érkezik. A Google kedden jelentette be, végre elindult a Térkép frissítése, így hamarosan látható lesz majd a változás.

Ennek köszönhetően megújul majd az alkalmazás dizájnja, de a Felfedezés funkció is új értelmet nyert. Ennek köszönhetően egyetlen pöccintés után a Google már ajánlja is nekünk a közelben található legjobb éttermeket, kávézókat és egyéb vendéglátóhelyeket. Ráadásul az algoritmus ezeket a helyeket szakértők ajánlása alapján válogatja össze, így a legjobb helyeket ajánlja majd a rendszer.

A Felfedezésen belül azonban nemcsak a vendéglátóhelyeket listázhatjuk ki, hanem a közelben lévő programokat, rendezvényeket is.

Tovább a teljes cikkhez: Használja a Google Térképet? Most érdemes frissítenie, hasznos dolgok kerültek bele

  • 1
  • 2
  • 3

lakastextilonline.hu


Patinás, elegáns belső terek díszítésére ajánljuk a fényes, ezüst vagy aranyszállal átszőtt szőnyegeket. Az átlagon felüli iroda ékessége, modern és stílbútorokhoz egyaránt ajánlott!