Nyomtatás

Az INPARK lehet a MIPIM magyar standjának meghatározó szereplője

2023-03-14 603

Az INPARK lehet az idei MIPIM Magyarország-Budapest-standjának meghatározó szereplője. Cannes-ban, a világ egyik legjelentősebb ingatlanfejlesztési kiállításán, március 14-17. között. Az INPARK története legsikeresebb évében, 2022-ben közel 80.000 m2 csarnokot adott át öt különböző helyszínen, összesen hat épülettel.

Az INPARK Gyula Európa vezető vállalatának az Airbus Helicopters-nek épített 15.000 m2-es csarnokot a legmodernebb technológiák alkalmazásával, de említhetjük a Nagykanizsán nemrégiben átadott csarnokot is, ahova a Honeywell gyártási és raktározási részlege költözött. Az INPARK a környezettudatos és fenntartható fejlesztéseivel teljes körű szolgáltatást kínál, legyen szó fejlesztési telek értékesítésről vagy kulcsrakész csarnok fejlesztésről, akár bérleti vagy értékesítési célból történő hasznosítással.

Köves Béla, a Nemzeti Ipari Park Üzemeltető és Fejlesztő (NIPÜF) Zrt. vezérigazgatója az ipari parkok iránti robusztus keresletet nem egy átmeneti állapotnak tartja, de meggyőződése, hogy a szegmensre jelenleg jellemző boomot most kell kihasználni. „A Magyarország-Budapest-standon főleg ipari ingatlanokkal mutatkozik be az ország, mert ezen a területen bőven van potenciál. Jövőbeli célunk, hogy versenyképességünket és versenyelőnyünket fenntartsuk, értéknövelt szolgáltatásokkal még vonzóbbá tegyük ipari parkjainkat, folyamatosan bővíteni tudjuk kínálatunkat, mellyel támogatjuk a fenntartható, sikeres növekedést és azt a töretlen bizalmat, ami jellemzi a külföldi befektetőket a magyar gazdaság iránt.”

A NIPÜF 2016-ban állami vállalatként indult az ipari ingatlanok fejlesztési piacán, ahol INPARK márkanéven mára elismert, meghatározó lett. Ipari ingatlanfejlesztő cégként Magyarország 17 városában, közel 900 hektáron van jelen, ezzel a hazai piac legnagyobb fejlesztési telekportfólióját mondhatja magáénak. Az INPARK, komplex fejlesztéseivel ösztönzi a hazai és a külföldi cégek betelepülését, új technológiák meghonosítását, a munkahelyteremtést és a gazdaság élénkítését. Ipari parkjaikban olyan vezető nemzetközi nagyvállalatok találtak otthonra, amelyek stratégiai partnerek Magyarország gazdaságpolitikai céljainak megvalósításában.

 „A világ legnagyobb ingatlanpiaci kiállításán hazánk megjelenése, a fejlesztési irányok bemutatása azért is fontos, mert az ipar, a rekreáció, a turizmus, az ingatlanfejlesztés mind a megújuló és versenyképes Magyarország alapja, amely nagyban hozzájárulhat ahhoz, hogy hazánk az évszázad közepére a térség legfejlettebb országai közé emelkedjen. Cégcsoportunk jövőbeli stratégiájának egyik pillére az energiabiztonság növelése, a zöldenergia- fogyasztási lehetőség megteremtése ipari parkjainkban, ugyanis az ott megjelenő betelepült vállalatok fenntartható beruházásain, a technológiatranszferen, a munkahelyteremtésen, valamint kedvező környezeti és társadalmi hatásokon keresztül növeli a vidék népességmegtartó potenciálját, egyben jelentősen javítja hazánk versenyképességét”- mondta Lonkai Gabriella, a NIPÜF Zrt. üzletfejlesztési és kormányzati kapcsolatokért felelős igazgatója.

I Forrás: realista.ingatlan.com

Hírfigyelő

Kiváncsi, mit írnak a versenytársakról? Elsőként olvasná a szakmájával kapcsolatos információkat? Kulcsemberekre, projektekre, konkurensekre figyelne? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Események

Versenyben

Ingatlanpiac

Üzleti hírszerzés, biztonság