Nyomtatás

Kiosztották „Az Év Honlapja” díjakat

2023-01-29 446

Már 21. alkalommal rendezték meg a digitális marketing szakma legrangosabb hazai eseményét, Az Év Honlapja pályázatot. A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat által szervezett versenyre 227 nevezés érkezett. A szakmai zsűri 68 pályaművet díjazott. Az Év Honlapja Abszolút díj győztese a Virágbéke lett.

Az Év Honlapja ünnepélyes díjátadójára 2023. január 26-án a ’Marketing Awards Night’ keretében a Symbol Budapest rendezvényközpontban került sor. Varga István László, a pályázat alapítója, valamint Bonyhádi Gábor, a zsűri elnöke ünnepélyes keretek között hirdették ki a 2022. év nyerteseit. A díjátadót követően a meghívott vendégek és az örömteli nyertesek egy fergeteges bulival ünnepelték meg ’Az Év Honlapja’ pályázat 20. éves szülinapját.

„Az idei termés rendkívül gazdag lett. Pályázóink rendre komolyan vették az okos eszközök elterjedését és már eleve mobilra tervezett honlapokkal startoltak. Vezető nemzetközi és hazai digitális marketing szakemberek egyöntetű véleménye, hogy az első három legfontosabb marketing eszköz egyike a honlap. Ez a trend várhatóan a jövőben sem változik. A hazai specializált digitális ügynökségek, webfejlesztő csapatok és a KKV weboldalak előretörése már évek óta tart. Ennek eredményeképpen számos kimagasló és szakmailag igényes pályázatot díjazhatott a szakmai zsűri!” – mondta Varga István László, a pályázat alapítója.

A pályázatra a legtöbb nevezés az E-kereskedelem (27), a Szolgáltatás (21) illetve Az Év applikációja (17) kategóriába érkezett. Emellett számos kiváló megoldás született például Az Év Kreatív megoldása, az Ipari web, valamint a B2B weboldalak kategóriában is.

‘Az Év Honlapja’ díjat nyert a Virágbéke - És legyen Virágbéke, a Cubifox, a MindentMent Fogászati Rendelőhálózat, a Kifli.hu, a mateking.hu - matek egyszerűen, a FradiShop és a Herendi Porcelán weboldala mellett a Csodás Magyarország, A rendezvény művészete, az IMM-Data, a Terrán Generon - A napelemes tetőcserép, valamint a Megújult HáziPatika, a Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztési Alapítvány, az Áthidaló Iskola Előkészítő Program oldala, valamint a Miskolc.hu, az ITL Group, a Hammreceptek, a PadThai Wokbar és Veszprém desztinációs turisztikai honlapja is.

Idén a PregHello kismama app nyerte ’Az Év applikációja’ díjat. ’Az Év Technológiai Megoldása’ pedig az Utánvét ellenőr lett. A Carnotie - tedd zsebre az autód - lett ’Az Év Kreatív Megoldása’.

Az estről díjjal térhetett haza még a Szállás.hu, a Rossmann Online Drogéria, a Billingo, a Lumenet, a Hollóházi Porcelán Manufaktúra, valamint a MOL Move applikáció, a PastPay, a Sielők.hu, a Baumit és Füzér vára is.

Az Év Honlapja Abszolút díj győztese a “Virágbéke – És legyen virágbéke”. A Közönségdíjat több mint 5500 szavazattal a PregHello kismama app nyerte. Az Internetes Kultúra Fővárosa vándordíjat idén ismét Pécs város tudhatja magáénak.

| Forrás: kkvmagazin.com

Hírfigyelő

Kiváncsi, mit írnak a versenytársakról? Elsőként olvasná a szakmájával kapcsolatos információkat? Kulcsemberekre, projektekre, konkurensekre figyelne? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Események

Versenyben

Ingatlanpiac

Üzleti hírszerzés, biztonság