Nyomtatás

Bírság helyett: erre hajtanak az autósok

2023-01-24 448

Éves szinten nagyjából 15 millió darab autópálya matricát adnak el Magyarországon – mondta a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. kommunikációs vezetője. A tavaly decemberi elővásárlási adatokból kitűnik, hogy a közlekedőkre egyre inkább jellemző az előrelátás és a tudatos tervezés, és egyre inkább törekszenek a pénzbírság elkerülésére.

Marczin Bence hozzátette: 2022-ben az autópálya-használók a sztrádára hajtás előtt csaknem 25 ezer alkalommal ellenőrizték, hogy van-e érvényes e-matricájuk.

Az interjúban szó volt arról is, hogy újabb ügyfélbarát szolgáltatást vezet be a NÚSZ Zrt. A társaság elindította saját online lekérdező felületét, ahol adott járműre a lekérés pillanatában érvényes autópálya-matricákról lehet tájékozódni.

Molnár Gábor a többi között a 60 perces szabályról és a közelgő január 31-i határidő jelentőségéről is kérdezte a kommunikációs vezetőt.

A teljes interjú itt hallható: Reggeli Monitor - Marczin Bence

Hírfigyelő

Kiváncsi, mit írnak a versenytársakról? Elsőként olvasná a szakmájával kapcsolatos információkat? Kulcsemberekre, projektekre, konkurensekre figyelne? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Események

Versenyben

Ingatlanpiac

Üzleti hírszerzés, biztonság