Nyomtatás

Tapasztalt leasing manager csatlakozott a HelloParks csapatához

2023-01-23 436

Bodahelyi András személyében tovább bővült a HelloParks Business Development részlege. A szakember több mint egy évtizeden át a CPI Hungary ingatlankezelő irodai és ipari portfóliójának lízingtevékenységéért felelt.

Idén januárban senior business development managerként csatlakozott a HelloParks csapatához Bodahelyi András. A többek közt ingatlantranzakciókban és ügyfél menedzsmentben is jártas szakembert hosszú távú befektetői gondolkodásmódja és számos referenciával alátámasztott tapasztalata teszi értékessé a kereskedelmi ingatlanpiacon.

András hosszú éveken át felelt a CPI Hungary magyarországi irodai és ipari portfóliójának lízing tevékenységéért. 2008 óta mintegy 120 000 négyzetméterről szóló új tranzakció sikeres zárásában működött közre, többek között az Airport City Logisztikai Park területeinek kiadásait menedzselte, ahol olyan nemzetközi és hazai vállalatokkal dolgozott együtt, mint a Trilak, az AirMax Cargo, a UPS, a FedEx és a CEVA Logistics.

„Nagy öröm számunkra András csatlakozása. A HelloParks célja, hogy a legmagasabb szinten szolgálja ki meglévő és leendő bérlőinek igényeit mérettől és tevékenységtől függetlenül, és hogy számukra értéket teremtsen, aminek eléréséhez András többéves iparági tapasztalata nagyban hozzájárulhat. Biztosak vagyunk benne, hogy lendületes és nyitott személyisége remekül illeszkedik mind a csapathoz, mind ahhoz a bérlőközpontú szemlélethez, amit képviselünk” – fűzte hozzá Pozderka István Business Development Director.

I Forrás: realista.ingatlan.com

Hírfigyelő

Kiváncsi, mit írnak a versenytársakról? Elsőként olvasná a szakmájával kapcsolatos információkat? Kulcsemberekre, projektekre, konkurensekre figyelne? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Események

Versenyben

Ingatlanpiac

Üzleti hírszerzés, biztonság