Nyomtatás

BELLOZZO Drive Budaörsön

2023-01-13 490

Budaörsön nyitja első Drive éttermét a BELLOZZO! Már nem kell a belvárosig autózni, ha eredeti, olasz ízekre vágyunk, hiszen január 10-én megnyílt a BELLOZZO Drive Budaörsön, az Auchan parkolóban – tudtuk meg az átadóünnepségen.

Több mint 7 évvel az első, Oktogonon nyílt étterem után a budaörsi Bevásárlóközpont területére is megérkeztek a BELLOZZO sokak által kedvelt olasz tésztái és pizzái. Az új egység különlegessége, hogy már nemcsak az étterem vendégterében adhatják le az oda látogatók rendelésüket, hanem autóból is, egy külső, diszpécseres terminálnál a drive sávot használva. Bár a most megnyílt 9. Bellozzo az étteremlánc életében egy teljesen új koncepciót jelent, a márka sikerének receptje már évekkel ezelőtt elkezdett íródni.

2015-ben jellegzetes kék-fehér dizájnnal és minőségi olasz alapanyagokból készült ételekkel robbant be a piacra, azóta már Budapesten 6 egység nyílt, de az elmúlt években Pécsett és Debrecenben is terjeszkedett a BELLOZZO. Szinte azonnali siker lett a Fusion Group csapata által megálmodott fast casual étterem, ahol a hangsúlyt az eredeti olasz ízekre, a gyors és barátságos kiszolgálásra és a jó ár-érték arányra helyezték az üzemeltetők. A nyitás óta az abszolút kedvencek mellett számos új íz is került az étlapra. Az étteremlánc a terjeszkedés mellett a vendégek visszajelzései mentén a termékfejlesztésre is nagy hangsúlyt fektet, ennek egyik jó példája a pár éve bevezetett sajátmárkás BELLOZZO limonádé.

A budaörsi BELLOZZO autós koncepciója miatt ugyan újdonság, az étlapon az egyedi olasz ízekre a megszokott minőségben számíthatnak az odalátogatók. Az étterem designját nemzetközi csapat segített kialakítani. A vendégek rendelésüket a hangulatos és tágas belső térben is leadhatják és elfogyaszthatják, de szép időben akár az étteremhez tartozó teraszra is kiülhetnek.

Már régóta terveztük a drive koncepció megvalósítását, és erre nehezen lehetne alkalmasabb helyszínt találni, mint a Budaörs Bevásárlóközpont területe. Bízunk benne, hogy egy nagyobb bevásárlás vagy utazás után hazafele vezetve többen veszik majd igénybe az autós kiszolgálást – mondta el Sümegi László, a BELLOZZO éttermeket üzemeltető Fusion Befektetési Zrt. elnöke. A forgalmas budaörsi Bevásárlóközpont területén, az Auchan parkolója mellett található új étterem nagyrészt a környékbeli településekről, külső budai kerületekből várja vendégeit, de az M1-M7 közös bevezető átmenő forgalmára is számít.

| Forrás: zetapress.hu

Hírfigyelő

Kiváncsi, mit írnak a versenytársakról? Elsőként olvasná a szakmájával kapcsolatos információkat? Kulcsemberekre, projektekre, konkurensekre figyelne? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Események

Versenyben

Ingatlanpiac

Üzleti hírszerzés, biztonság