Nyomtatás

Ők a XXIV. FIABCI Hungary Nívódíj győztesei

2022-11-29 567

Tegnap este újra élő közönség előtt, ünnepélyes keretek között osztották ki a FIABCI Hungary Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázat díjazottjait. A győztes projektek a FIABCI World Prix d’Excellence nemzetközi megmérettetésén is esélyesek, amelyre január végéig van lehetőség pályázni.Építészfórum is részt vett – kiosztott több különdíjat is, amelyekből szintén 12  elismert alkotás részesülhetett idén. A verseny legkiemelkedőbb elismerése a FIABCI Hungary I., II., és III. díja, a pályázat nyertesei pedig jogosultak hazánkat képviselni a World Street Journal által támogatott FIABCI World Prix d’Excellence nemzetközi nívódíj versenyen is. 

Az Irodaház kategóriát az MNB áltlal felújított Postapalota, egyébként több funkciót is magában foglaló éppülete és rehabilitációja nyerte. Az épület történetéről nemrég közöltünk egy izgalmas írást Rostás Péter művészettörténésztől, de hamarosan az MD Stúdió által tervezett felújításról is készülünk publikációkkal.

A teljes cikk: Ők a XXIV. FIABCI Hungary Nívódíj győztesei

 

 
Hírfigyelő

Kiváncsi, mit írnak a versenytársakról? Elsőként olvasná a szakmájával kapcsolatos információkat? Kulcsemberekre, projektekre, konkurensekre figyelne? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Események

Versenyben

Ingatlanpiac

Üzleti hírszerzés, biztonság