Nyomtatás

Digitális rezsicsökkentést ígér a hazai IT egyik vezető cége

2022-09-27 438

A Gloster szakértői szerint a rugalmas informatikai szolgáltatások komoly költségcsökkentést tesznek lehetővé a magyar vállalkozások számára. Olyan korban élünk, amikor már teljesen mindegy, hogy egy több száz főt foglalkoztató ipari gyártócégről vagy egy pár fős ügyvédi irodáról van szó, gyakorlatilag nincs olyan szervezet, amely megengedhetné magának, hogy félvállról vegye az informatika, azon belül is az informatikai biztonság kérdését.

Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő IT-cége, a Gloster az elmúlt évek során komoly akvizíciós tevékenységének köszönhetően és organikus növekedését is folytatva erősítette meg a piaci pozícióit. A portfólióbővítés olyan jól sikerült, hogy a vállalatcsoporton belül ma már külön cégként működik a Gloster IT Security Kft., amely kimondottan a kiberbiztonság területével foglalkozik. A vonatkozó kérdésekkel kapcsolatban ezért Lánczok Zsolthoz, a Gloster üzletfejlesztési vezérigazgató-helyetteséhez és Szirmay Kristóf IT-biztonsági üzletfejlesztési menedzserhez fordultunk útmutatásért.

„Úgy látjuk, hogy az IT-biztonság területén ma már egyre jobban kezdenek odafigyelni a cégtulajdonosok, hogy milyen zsarolóvírusokkal és hasonló digitális kártevőkkel kell szembenézniük, ennek köszönhetően egyre fontosabb lesz, hogy fókuszba kerüljenek a biztonsági megoldások” – mondta Lánczok Zsolt.

A teljes cikk: Digitális rezsicsökkentést ígér a hazai IT egyik vezető cége

Hírfigyelő

Kiváncsi, mit írnak a versenytársakról? Elsőként olvasná a szakmájával kapcsolatos információkat? Kulcsemberekre, projektekre, konkurensekre figyelne? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Események

Versenyben

Ingatlanpiac

Üzleti hírszerzés, biztonság