Nyomtatás

Alternatív fűtési megoldások: ahány ház, annyiféle megoldás

2022-08-01 694

Az innovatív fűtési megoldásokkal akár nagyobb beruházás nélkül is racionalizálhatják energiafelhasználással kapcsolatos kiadásaikat a vállalkozások. A Pellet Szerviz Kft. az adott ingatlanhoz megfelelő fűtőberendezés kiválasztásában is segít.

Legyen szó szállodáról, kisebb panzióról, vendégházról vagy étteremről, az elszálló energiaköltségek miatt egyre nehezebb a vállalkozások nyereséges üzemeltetése. „Azonban, ha valaki kapkod, és nem a saját ingatlanához megfelelő fűtő berendezést választ, pórul is járhat. Egyetemes tanács nincs, ahány ház, annyiféle megoldás létezik” – mondta lapunknak Temesi László, a Pellet Szerviz Kft. értékesítési vezetője.

Cserélje a gázt biomasszára!

A vállalat – az MSZÉSZ társult tagjaként – a nemzetközi trendeknek megfelelő megoldásokat kínál rezsiköltségek lefaragására a szálláshelyek és vendéglátóipari egységek számára. Cégük a biomassza fűtés terén piacvezető, nem véletlen, hogy a gáz kiváltására az egyik lehetőségként az utóbbi évtizedben hatalmasat fejlődő biomassza fűtést javasolják.

„A modern a kazánokat nem úgy kell elképzelni, mint a régi szeneskályhákat” – mutatott rá a szakember. A nagy európai gyárak a környezetvédelmi standardoknak mindenben megfelelő termékeiket ugyanis minden kényelmi extrával felszerelik Az egységek akár kültéren, kazánház nélkül is felállíthatók, sok esetben elképesztően modern dizájnt képviselnek. Vezérlésük kapcsolódik a wifihez, így a fűtés akárhonnan irányítható. Szintén a modern idők egyik vívmánya, hogy a fűtőanyag-tartályok szinte a végtelenségig nagyobbíthatók, nincs szükség napi ellenőrzésre. Ez nagy előny azoknál a vendégházaknál és panzióknál, ahol a személyzet nincs jelen minden nap.

A teljes cikk: Alternatív fűtési megoldások: ahány ház, annyiféle megoldás

Hírfigyelő

Kiváncsi, mit írnak a versenytársakról? Elsőként olvasná a szakmájával kapcsolatos információkat? Kulcsemberekre, projektekre, konkurensekre figyelne? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Események

Versenyben

Ingatlanpiac

Üzleti hírszerzés, biztonság