Nyomtatás

Magyar zenekar a világ legjobbjaival egy videóban köszönti Paul McCartney-t 80. születésnapján

2022-06-15 666

A 20. század zene történelmének egyik legsikeresebb alakja, az egykori Beatles zenekar alapítója és tagjának életkora kerek évszámhoz érkezett. Június 18-án ünnepli a világ Paul McCartney 80. születésnapját.

A hazai The Bits Beatles tribute zenekar a jeles dátumon a világ másik 7 emlékzenekarával együtt köszönti Paul McCartney-t, közöttük a világ leghíresebb Beatles tribute zenekarával a The Fab Four-ral, illetve a legendás liverpooli klub házi zenekarával, a Cavern Club Beatles-szel.

"Hihetetlen. Nem gondoltuk volna, hogy a Paul McCartney születésnapjára készített videoklipünk ilyen utat jár majd be. Amikor ezt készítettük a szándékunk az volt, hogy a magyar Beatles közösségnek olyasvalamit nyújtsunk, amivel méltóképp ünnepelhetjük itthon Paul McCartney születésnapját, de azt nem is reméltük volna, hogy komoly esélye lesz, hogy ezt maga az ünnepelt is láthatja. Nagyon jó érzés, hogy egy ilyen alkalomból képviselhetjük a magyar Beatles rajongókat és megtisztelő, hogy a világ legjobb Beatles tribute zenekaraival egy videóban szerepelhetünk." - Derecskei Zsolt, The Bits

A köszöntő videóhoz az említetteken kívül még argentin, brazil, kanadai, és angol előadók csatlakoztak a The Bits pedig az egyetlen közép-európai zenekar, akik természetesen a Beatles Birthday című számával köszöntik majd a videópremierben Paul McCartney-t június 18-án pontosan 00:00-kor.

Az egyik jelentős Facebook Beatles rajongói oldal a We Love The Beatles egy online eseménnyel segíti az ünneplést, ahol szintén látható majd a szülinapi klip, és azok a teljes videók is, amiket az egyes zenekarok készítettek.

A magyar Beatles közösség pedig június 19-én Budapesten ünnepli a jeles évfordulót az ország legnagyobb Beatles eseményén az Országos Beatles találkozón az óbudai Kobuci kertben.

| Forrás: thebits.hu

Hírfigyelő

Kiváncsi, mit írnak a versenytársakról? Elsőként olvasná a szakmájával kapcsolatos információkat? Kulcsemberekre, projektekre, konkurensekre figyelne? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Események

Versenyben

Ingatlanpiac

Üzleti hírszerzés, biztonság