Nyomtatás

Posztonként 1 millió dollárt is elkérhet egy menő influencer

2022-01-25 482

A Facebook-hírfolyamon 2,5 másodpercre, mobilon 1,7 másodpercre csökkent az az idő, ami alatt vállalkozásnak esélye van arra, hogy felkeltse egy potenciális vásárló figyelmét. Sok vállalkozás hisz az influencer-ek alkalmazásában, bár ők sokszor csillagászati összegeket kérnek. Ilyen és ehhez hasonló információk hallhatók majd a január 27-i Magyar Marketing Fesztiválon, amelyet már 9. alkalommal rendeznek majd meg.

 A koronavírus hatására 1 év alatt közel 35-szörösére ugrott meg globálisan az online videokonferenciák használata. Egy kutatás alapján a megkérdezettek közel fele úgy válaszolt, hogy a jövőben is fogja használni ezt az eszközt. Egy másik felmérés arról szól, hogy a közösségi oldalakon egyre rövidebb ideig tartó figyelemért megy az egyre nagyobb harc. A 2022-es marketingtrendekről Miklovicz Norberttel, az esemény főszervezőjével Nagy Károly beszélgetett.

I  Forrás: trendfm.hu

Hírfigyelő

Kiváncsi, mit írnak a versenytársakról? Elsőként olvasná a szakmájával kapcsolatos információkat? Kulcsemberekre, projektekre, konkurensekre figyelne? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Események

Versenyben

Ingatlanpiac

Üzleti hírszerzés, biztonság