Nyomtatás

Már lehet 2022-es éves autópálya-matricákat venni

2021-12-02 615

Elindult a jövő évi országos és megyei autópálya-matricák előértékesítése. A vignettákat a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. saját online értékesítési felületén, ügyfélszolgálati irodáiban és viszonteladó partnereinél lehet megvásárolni. Az előre megváltott éves úthasználati jogosultságok 2022. január 1-től érvényesek.

A Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. (NÚSZ Zrt.) minisztériumi kezdeményezésre először 2016-ban nyitotta meg az éves érvényességű autópálya-matricák elővásárlásának lehetőségét. A többletszolgáltatás célja, hogy a közlekedők időben, kényelmesen, az értékesítőhelyeken januárban jellemző sorban állást és felesleges várakozást elkerülve vehessék meg az e-matricákat.

Schanda Tamás, az Innovációs és Technológiai Minisztérium miniszterhelyettese kifejtette: „A hazai közúthálózat példátlan ütemű fejlesztésének köszönhetően egyre több helyre autózhatunk, buszozhatunk gyorsan, kényelmesen és biztonságosan. Az autópályák és autóutak összes hossza 2019 óta minden évben legalább 100 kilométerrel nőtt.

A teljes cikk: Már lehet 2022-es éves autópálya-matricákat venni

Hírfigyelő

Kiváncsi, mit írnak a versenytársakról? Elsőként olvasná a szakmájával kapcsolatos információkat? Kulcsemberekre, projektekre, konkurensekre figyelne? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Események

Versenyben

Ingatlanpiac

Üzleti hírszerzés, biztonság