Nyomtatás

Újabb Musk-őrület – itt a Tesla-sör

2021-10-25 550

Giga Beer néven szállna be Elon Musk a sörgyártásba – a Cybertruck-inspirálta üveggel a Tesla-fanatikusokat célozza. Már le is védték a márkanevet, írja a Business Insider. A 250 dolláros (kb. 78 ezer forintos), villám alakú üvegben kapható tequila után ismét megmártózna az alkoholok világában Elon Musk. Nem csoda, az előző szeszt óriási hírverés mellett órák alatt elkapkodták rajongói.

A Giga Beert és a német megfelelőjét, a Giga Biert is levédető Tesla-technokirály a berlini szupergyár egyik eseményén jelentette be a terveit, és meg is mutatta a palackot, ami a Cybertruck dizájnját idézi fel.

Várhatóan nagy sikere lehet a Giga Beernek, akár az üres üvegeket is felpakolhatják az Ebay-re, ha limitált kiadásról van szó. Fotó: Elon Musk News, Twitter

A tequila alapján nagy siker lehet a Giga Beer is: előbbi limitált kiadásban érkezett,

a készletek kiürülése után még az üres üvegeket is több ezer dollárért árulták a rajongóknak.

Így nézett ki a Tesla-tequila. Menő, de az üres üveg megérné a több ezer dollárt? A rajongóknak biztosan. Fotó: Tesla

Azért nem ez lesz az ismét rekordprofitot bejelentő Tesla fő terméke, csak egyfajta viccként dobják piacra, hogy hírverést keltsenek Musknak és a gyártónak is.

A sör részleteit – ízét, árazását – még nem ismerni.

I Forrás: forbes.hu


 
Hírfigyelő

Kiváncsi, mit írnak a versenytársakról? Elsőként olvasná a szakmájával kapcsolatos információkat? Kulcsemberekre, projektekre, konkurensekre figyelne? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Események

Versenyben

Ingatlanpiac

Üzleti hírszerzés, biztonság