Nyomtatás

Először Magyarországon teszi ingyenessé szolgáltatásait a magyar találmány

2021-06-10 569

Közel három évvel az indulása - és az azóta számos nemzetközi kiállításon elnyert díjak - után, néhány nappal ezelőtt számos új funkció megjelenése mellett elsőként hazánkban tette elérhetővé díjmentesen is szolgáltatásainak egy részét a Lapidaris. A találmány eddig is lenyűgözte hazai és külföldi közönségét egyaránt, most pedig újabb zseniális funkciókat tettek elérhetővé az megújult weboldalukon.

A Lapidaris egy hely, hol az emlékeink örökké élhetnek. Online személyes emlékoldalakkal teszik lehetővé elhunyt szeretteink emlékének megőrzését, a jövő generációi számára való átörökítését. A www.lapidaris.com weboldalon létrehozott online emlékoldal biztonságos hely, ahol a feltöltött fényképek, videók és történetek mesélnek az elhunyt életéről. Ráadásul akár 100 év garanciát is vállalnak az emlékek megőrzésére.

Újdonságok a felhasználók számára

A családdal összegyűjtött fotók és emlékek, az elhunyt életét meghatározó fontos események mostantól egy életvonalon mutatják meg szerettünk rendkívüli életét. Ami manapság kifejezetten fontos az adatokkal kapcsolatban: a családi emlékek biztonságban vannak.

A GPS helymeghatározásnak köszönhetően gyorsan és pontosan megtalálhatóak a sírhelyek, nincs többé bolyongás a temetőben. Egy okostelefon segítségével a legrövidebb úton a keresett emlékhelyhez juthatunk.

A weboldalon ingyenes regisztráció után néhány perc alatt elkészíthető egy olyan online gyászjelentés, mely tudatja a rokonokkal, barátokkal, ismerősökkel a búcsúztatás részleteit. A gyászjelentés a szertartás után örök emlékoldallá alakítható.

Készek a tervek a következő lépésre
A Lapidaris teljesen új funkciókkal bővült, még felhasználóbarátabb és könnyebben kezelhető felület került kialakításra. A szolgáltatások egy része 2021. június óta Magyarországon már ingyenesen is elérhető, a következő időszak feladata a fejlesztők számára, hogy ez a már meghódított nemzetközi piacon is megvalósuljon.

(Forrás: ots.mti.hu)

Hírfigyelő

Kiváncsi, mit írnak a versenytársakról? Elsőként olvasná a szakmájával kapcsolatos információkat? Kulcsemberekre, projektekre, konkurensekre figyelne? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Események

Versenyben

Ingatlanpiac

Üzleti hírszerzés, biztonság