Nyomtatás

Új autóalkatrészgyár nyílt Debrecenben, 450 ember kap munkát

2021-03-01 354

Csúcstechnológiás autóalkatrészeket készít a Vitesco Technologies.Csúcstechnológiás autóipari elektronikát és sebességváltó érzékelőket gyártó üzem nyílt Debrecenben – derül ki a Vitesco Technologies közleményéből. A cég azt írja, 2022 közepére 450 új munkahelyet hoznak létre, tovább erősítve Magyarország globális autóipari jelentőségét is.

A gyártóüzem 7000 négyzetméteres, és az összes hajtásrendszerhez – a teljesen elektromos autóktól a plug-in hibrideken át a villamosított belsőégésű motorral működőkig – készülnek benne berendezések. Az első jelentősebb Debrecenben készülő gyártás a fröccsöntő technológiával készülő sebességváltó-vezérlő lesz. A hagyományos eszközökhöz képest ezek könnyebbek és stabilabbak a Vitesco Technologies szerint, illetve számottevően kevesebb lépést is igényel a gyártásuk. Az elektronikus vezérlőrendszerek mellett a debreceni termelőüzem az elektromos mobilitás és a villamosítás számos más területét is lefedi, köztük a mild hibrideknél használható 48 voltos szíjhajtású indítógenerátorokat.

A teljes cikk: Új autóalkatrészgyár nyílt Debrecenben, 450 ember kap munkát

Hírfigyelő

Kiváncsi, mit írnak a versenytársakról? Elsőként olvasná a szakmájával kapcsolatos információkat? Kulcsemberekre, projektekre, konkurensekre figyelne? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Események

Versenyben

Ingatlanpiac

Üzleti hírszerzés, biztonság