Nyomtatás

Új időszámítás a műszaki vizsgákon

2021-02-16 498

Jelentősen csökkenhet az időpontokkal történő esetleges visszaélések, trükközések. A műszaki vizsgáztatásra várók érdekében történt változás lényege, hogy a foglalás véglegesítése után megszűnik az adatok módosításának, az alvázszám átírásának, illetve a törlésének utólagos lehetősége.

A változásoknak köszönhetően a műszaki vizsgaállomásokon a foglalt időpontokban kizárólag a foglaláskor rögzített alvázszámú járművel jelenhetnek meg az ügyfelek.

Budapest Főváros Kormányhivatala a most bevezetett változásoktól azt várja, hogy jelentősen

csökkenni fognak az időpontokkal történő esetleges visszaélések, trükközések és ezáltal felgyorsul az ügyintézés, ami érezhetően pozitív hatással lesz az ügyfél-elégedettségre.

Az új rendszer lehetőséget ad arra, hogy rövidebb időn belül lehessen időpontot foglalni – olvasható a BFKH sajtóközleményében.

Ezen felül a Vas Gereben utcai vizsgálóállomáson megnövekedett kapacitással ismételten beindul a két műszakos vizsgáztatás. A délutános időpontfoglalás szintén az ügyfélkapuval történő belépéssel elérhető Műszaki vizsgák időpontfoglaló felületen keresztül lehetséges.


(Forrás: www.infostart.hu)

Hírfigyelő

Kiváncsi, mit írnak a versenytársakról? Elsőként olvasná a szakmájával kapcsolatos információkat? Kulcsemberekre, projektekre, konkurensekre figyelne? Segítünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Események

Versenyben

Ingatlanpiac

Üzleti hírszerzés, biztonság